Özdilek: Devreye Moralli Girmek İstiyoruz

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 21.12.2018 16:20:00
Mehmet Özdilek, düzenlediği basın toplantısında Kayserispor maçının önemine değindi.
Özdilek: Devreye Moralli Girmek İstiyoruz

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM 

 

 

B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, düzenlediği basın toplantısında Kayserispor maçının önemine değindi. Özdilek, Stancu transferi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.  Deplasmanda Fenerbahçe beraberliği ile Türkiye’nin konuştuğu takım olmaya devam eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Kayserispor maçını muhakkak kazanmaları gerektiğini hatırlattı. Özdilek, ‘‘ Ligin ilk devresini 18 puanla kapatmak bizi mutlu eder’’ dedi.  Özdilek, transferde adı geçen Bogdan Stancu için se, ‘Keşke olsa’ açıklamasını yaptı. Kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında evinde ağırlayacağı Kayserispor ile yapacakları maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

‘‘DEVREYE MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ’’

 

İlk devrenin son maçını kazanmak istediklerini belirten Mehmet Özdilek, şunları söyledi: "İlk devrenin son maçını kendi evimizde oynayacağız. Rakip son iki haftadır kazanıyor. Kazandığımız taktirde puan olarak rakibin üzerinde olacağımız aşikar. Dolayısıyla olmazsa olmaz görünen bir müsabaka oynayacağız. İlk devreye sağlıklı girmek istiyoruz, kazanarak girmek istiyoruz, moralli girmek istiyoruz. Bu maç bizim için çok önemli bir karşılaşma. Son hafta deplasmanda kazanarak geldik, ikinci yarı müthiş mücadele ettik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Geçen haftaki geri dönüşün daha kıymetli olabilmesi içinde Kayserispor maçını muhakkak kazanmamız gerekiyor. Devre arasına 18 puanla girmek eminim bizi çok mutlu edecektir. Puansal anlamda çok büyük farklar yok. Enteresan bir lig yaşıyoruz. Yine söylüyorum rakipten çok bizim sahada ne yapacağımız önemli, bunun için hazırlıklıyız."

 

"ACKA ALACAKLARINDAN DOLAYI GİTTİ AMA DOĞRU BİR DURUŞ SERGİLEMEDİ

 
B.B. Erzurumspor’un defans oyuncusu Stephane Acka’nın alacakları yüzünden şehri terk etmesi ile ilgili konuya da açıklık getiren Teknik Direktör Mehmet Özdilek, "Acka’nın takımdan gitmesi kendi kararı. Alacaklarından dolayı gitti ama çok doğru bir duruş sergilemedi. Alacakları ile ilgili sorunda sonuna kadar haklı ama biz ona 'ilk devrenin sonuna kadar bekle istediğini sonra yap' dedik. Maalesef böyle olmadı. Konuştuğumuz meblağlar bu ligde komik meblağlar arkadaşlarına ve takıma o sağduyulu duruşu gösteremedi. Tabi Egemen’in de kart cezalısı olması, bizi ciddi sıkıntıya soktu ama sıkıntı yok. Her şerden bir hayır doğar" diye konuştu. 

 

ÖZDİLEK: STANCU KEŞKE OLSA

 

Basın mensuplarının transfer çalışmaları ile ilgili sorularını da yanıtlayan Mehmet Özdilek, ‘‘ Devre arasında istediğiniz oyuncuyu almak zor. Görüşmelerimiz devam ediyor. Şuan için prensip anlaşmasına vardığımız bir oyuncu yok’’ dedi. Bursaspor’la yollarını ayıran Bogdan Stancu ile ilgili bir soru üzerine ise Özdilek, ‘‘ Stancu ile de görüşmeler devam ediyor. Keşke olsa, anlaşma sağlansa. Çok istediğim bir futbolcu. Anlaşma sağlanırsa bizim için iyi bir transfer olur’’ diyen konuştu. Özdilek, tüm taraftarları bu haftaki maça da davet ederek, ‘‘ Taraftarımız mutlaka bu hafta bizim yanımızda olsunlar. Önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta ta taraftarlarımızın desteği bizim en büyük itici gücümüz olacak’’ diye konuştu. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler