Palandaken'in boksörleri bronz aldı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 10.02.2015 13:45:00

RADARHABER / ERZURUM

Artvin’de yapılan Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonasında 52 ve 70 kilogramda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Palandöken Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Doğukan Keteci ve Ahmetcan Bingöl, şampiyonluğu kıl payı ile kaçırdılar. 
Ocak ayında Artvin’de yapılan ve 550 sporcunun katıldığı Türkiye Boks Şampiyonası’ndan Palandöken’e madalya geldi. Palandöken Belediyesi Spor Kulübü sporcularından 52 kilogramda Doğukan Keteci, tüm rakiplerini elerken final maçını Fenerbahçeli sporcuyla oynayan Keteci rakibine göre üstün oyun sergilemesine rağmen maçı yönetenler tüm takdir haklarını Fenerbahçeli sporcudan yana kullandılar. 52 kilogramda Keteci Türkiye üçüncüsü oldu. Palandöken Belediyesinin bir diğer sporcusu olan 70 kilogramda Ahmetcan Bingöl ise talihsizlik yaşayarak omuzundan sakatlaması finali kaybetmesine neden oldu ve üçüncülük geldi.

SPORCULARIMIZ ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR
Türkiye Şampiyonasın da iki üçüncülük elde ederek bronz madalyayla Erzurum’a dönen Doğukan Keteci ve Ahmetcan Bingöl, gelecek için umut vadettiğini söyleyen Boks Milli Takım Antrenör’ü Gürkan Sönmez,” Şampiyonadan boş dönmedik. Bunun için mutluyuz. Ama dahi iyi olabilirdik. Son maçta Doğukan Keteci elendi. Ancak son maçta da bence iyi bir boks yaptı. Hatta sonuç bizim lehimize bile gösterilebilirdi ancak olmadı. Bu sonuçla dönmek de güzel oldu. Çünkü şampiyonaya çok iyi bir şekilde hazırlanmıştı. Haftanın 7 günü idman yapıyoruz. Haftada 4 gün teknik, taktik, 3 günde salonda dayanıklık, kuvvet çalışması yapıyoruz. Bu idmanlarla sporcularımızı hazırlıyoruz. İnşallah bu seferlik 3.’lük elde ettik ama bir daha ki sefere hedef şampiyonluk. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN BULUTLAR ” DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar;” Genç sporcularımıza imkanlar ölçüsünde maddi ve manevi desteğimiz sürecek. Sporun her alanda çok güçlü bir alt yapıya sahibiz. Boks takımımızın da alt yapısı eski ve köklü yapılan her turnuvada üst üste başarı elde ediyoruz. Sporcularımızı kutluyor devamını diliyorum.” dedi. 

Etiketler : Erzurum, Türkiye, madalya, boks,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler