Palandöken Kartalları'nın hedefi üç puan

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 09.01.2015 10:54:00

RADARHABER / ERZURUM

Voleybol Erkekler 1. Lig'de mücadele eden Palandöken Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında karşılaşacağı İnegöl Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı, yaptığı açıklamada ikinci yarı öncesi moral ve motivasyon açısından son derece iyi durumda olduklarını belirtti. Takımda hafif sakatlıkları olan sporcularının bulunduğunu ancak genel anlamda hazır olduklarını ifade eden Kırıcı, şunları kaydetti: "Şu an takımın durumu iyi. Hafif sakatlıklar var ama onlar da çok önemli değil. İlk yarı neredeyse yabancısız, tek yabancıyla oynadık. İki yabancımız birinci yarının sonuna doğru geldi. Onlar da takıma katkı sağladılar ve sağlayacaklarına inanıyorum. Benim gönlümden geçen, Erzurum'un ve Türkiye'nin ikinci devre bambaşka bir takım seyredeceği. Yabancı oyuncularımız da sezona hazır durumdalar. Yabancı oyuncuların Erzurum'a alışması da sorun. Biliyorsunuz soğuğu ve karı çok fazla. Onlar da adapte olmaya çalışıyorlar." dedi.

HEDEF PLAY-OFF
Play-off'a kalmayı hedeflediklerini, ekstra maçları kazanmaları ve kafadaki 5-6 takımdan puan almaları durumunda bunu başaracaklarına inandığını vurgulayan Kırıcı, şöyle devam etti:
"Çok kötü bir ihtimal ama play-out, yani son 4 takım arası olabilir. Play-off için Cumartesi günü oynayacağımız İnegöl Belediyesi ile oynanacağımız maçı alarak iyi bir başlangıç yapmamız şart. Takım yeni sezona ve ilk maça hazır. İnegöl de bu akşam kente gelecek. Bu da nasıl konsantre olduklarını gösteriyor. Onlar da iki yeni yabancı oyuncu aldı ve takımlarını güçlendirdiler. Türkiye liglerinde güçsüz takım yok, herkes birbirini yenebilecek güçte. Baştaki ilk iki-üç takım çok daha iyi transferler yaptı, 4-5 yabancıları var. Biz de elimizden geldiği kadar iyi bir takım kurmaya çalıştık. Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar ve kulüp yöneticilerimiz sürekli takımın yanında ve her türlü desteklerini görüyoruz. Şuanda hiç bir eksiğimizi yok maça hazırız” dedi.

AK PARTİ PALANDÖKEN TEŞKİLATIN DA MORAL DESTEĞİ
Ak Parti İlçe Teşkilatı, İnegöl maçı öncesi Palandöken Belediyesi Voleybol takımını ziyaret ederek baklava ikram ettiler.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Palandöken İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Çizmelioğlu ve teşkilat yönetim kurulu üyeleri, Palandöken Belediyesi Voleybol Takımı, İnegöl ile oynayacakları ikinci yarının ilk maçı öncesi moral vermek amacıyla ziyarette bulunduklarını ifade ederek, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi. Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Çizmelioğlu, Voleybol Takımımızın birinci ligde kalacağını ve başarılı olacaklarına inandıklarını da sözlerine ekledi. Bir süre voleybol takımını antrenmanını izleyen Ak Parti İlçe Teşkilatı daha sonra yanlarında getirdikleri baklavaları teknik heyete ve sporculara ikram ettiler.

Etiketler : Erzurum, voleybol, İnegöl, hedef,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler