Palandöken'in Voleybolcuları rakip tanımıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 04.11.2013 14:23:00
Şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyesi Voleybol takımı, Niskar'ı 3-0 mağlup etti.
Palandöken'in Voleybolcuları rakip tanımıyor

RADARHABER / ERZURUM 

Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyesi, Niskar Belediyesi'ni 3-0 mağlup ederek, ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Palandöken ilçesindeki Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda yaklaşık bin kişinin izlediği karşılaşmanın ilk seti haricinde genelde rahat bir oyun sergileyen Palandöken Belediyesi, rakibine set vermeden galibiyet sevinci yaşadı. 
Erzurum tarihinde ilk kez Voleybol 2. Ligi'nde mücadele etme hakkını elde eden ve sezona da yaptığı flaş transferlerle şampiyonluk parolasıyla başlayan Palandöken Belediyespor erkek voleybol takımı, aynı puana sahip Niksar Belediyespor'u evinde ağırladı. 
 
NİSKAR BELEDİYESPOR'A GEÇİT VERMEDİLER
İlk sete tıpkı Antakya Belediyespor maçında olduğu gibi tutuk başlayan ve bir türlü rakibine üstünlüğünü kabul ettiremeyen ev sahibi ekip, karşılıklı sayıların alındığı seti, yine tecrübeli isimlerinin son bölümdeki etkili oyunlarıyla 25-22 kazandı. Mücadelenin ikinci setine ise Palandöken Belediyespor fırtına gibi başladı. Tecrübeli oyuncularının etkili oyunuyla farkı sekiz sayıya kadar çıkaran Erzurum ekibi, ikinci seti 25-18 kazandı. Üçüncü sete Niksar Belediyespor hızlı başladı. 2-0 öne geçen rakibi karşısında çabuk toparlanan Mavi Beyazlı ekip, peş peşe sayılarla farkı açtı. Hakan Akışık önderliğindeki filenin dadaşları üçüncü seti de 25-18 önde tamamladı ve maçı da 3-0 kazandı. Karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşayan oyuncuları ilk kutlayan ise Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar oldu. Bulutlar da galibiyetten ötürü oldukça mutlu olurken, Palandöken Belediyesporlu oyuncular, maç sonunda taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 
Etiketler : Erzurum, maç, belediye, voleybol,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler