Pote hocayla konuştu ve gitti!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 26.07.2019 11:00:00
B.B Erzurumspor’un gol kralı transferi Mıckael Pote, 10 gün izin alarak ülkesine gitti
Pote hocayla konuştu ve gitti!

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden B.B Erzurumspor’un Adanademirspor’dan transfer ettiği forvet oyuncusu Mıckael Pote, teknik direktör Muzaffer Bilazer’in onayıyla 10 gün izne ayrılarak ülkesine gitti. Tekrar Süper lige çıkmak için transferde ince eleyip sık dokuyan Mavi Beyazlı yönetimin en büyük transferlerinden biri olan Pote, milli takımdan döndükten sora Erzurum turu atıp cağ kebap yiyerek bol bol Erzurum’a dair fotoğraflar çekmişti.

 

4 YILDIR İZİN KULLLANMAMIŞ

 

Kulüp tesislerinde teknik direktör Muzaffer Bilazer ile görüşen Pote, 4 yıldır izin kullanmadığını, tatil dönemini de Milli takımla birlikta kampta geçirdiğini belirterek izin istedi. Pote, Muzaffer hocaya Erzurumspor’a daha faydalı olmak için izne ihtiyacı olduğunu, takımla birlikte antrenman eksikliğini de izin dönüşü kapatacağı sözünü verdi. Tüm oyun planını Pote üzerinden yapacağı öğrenilen Muzaffer Bilazer, 4 yıldır hiç izin kullanmayan Pote’ye hem kafasını dinlemesi hem de ailesini de alarak Erzurum’a dönmesi için izin verdi.

 

 

 

 

MUZAFFER HOCA OYUN PLANLARINI POTE ÜZERİNE YAPIYOR

 

Muzaffer hocanın Pote’nin diğer takım oyuncuları tatilde iken milli takım kampında olması ve bu nedenle fazla antrenman eksikliği olmamasını da göze alarak daha hazır bir kafayla Erzurumspor’a faydalı olacağını düşünerek izin verdiği öğrenildi. Topuk yaylası kampında yer almayacak olan Pote, mavi beyazlı takımın Erzurum’da devam edecek 3. Etap kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Geçtiğimiz sezon Adanademirspor formasıyla çıktığı 35 maçta 16 kez fileleri havalandıran 34 yaşındaki golcü oyuncu, 1. Ligde fırtınalar estiren bir isim. Adanademirspor ile namaz kılıp oruç tuttuğu için teknik direktör ile yaşadığı tartışmalar yüzünden karşılıklı anlaşarak ayrılmıştı. Taliplisi çok olan Pote’yi, özellikle Akhisaspor ve Bursaspor transfer etmek için yoğun çaba harcıyordu.  

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler