Rakipleri kupada fark attı Erzurumspor havlu attı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 27.10.2021 18:57:00
BB Erzurumspor, evinde Nazilli Belediyespor'a yenilerek kupada ilk kez ilk maçda elendi.
Rakipleri kupada fark attı Erzurumspor havlu attı

RADARHABER / ERZURUM
BB Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında evinde Nazilli Belediyespor ile karşılaştı. Mavi Beyazlı takıma forvet diye alınan Oltan ve Olanare'nin gol atmayı becerememesi nedeniyle normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 sona eren karşılaşmada, penaltılar sonucu Nazili Beledyespor 6-5 kazanarak tur atladı. 
 
 
OLTAN VE OLANARE'YE TEPKİ BÜYÜK
 
 
Kazım Karabekir Stadyumunda oynanan maçta hayal kırıklığı yaratan BB Erzurumspor, kupa tarihinde ilk kez ilk maçta kupaya veda ederek taraftarlarını çok üzdü ve öfkelendirdi. Tafaftarlar bugüne kadar ya sakat olan yada formsuz olduğu için oynamayan Oltak Karakullukçu'ya büyük tepki gösterip, '' Devre arası beklenmeden hemen gönderilmeli. Yılalrdır Erzurumspordan yata yata para alıyor. Bu adama verilen paraya yazık'' şeklinde görüş belirterek tepkilerini dile getirdiler.
 
 
 
 
OLANARE PENALTIYI BİLE ATAMADI

 

Tafatrarlar ayrıca forvet diye alınan Olanare'ye de tepki gösterdiler. Gol yollarında çok beceriksiz ve bencil olan, topu sürerken adeta ayağının altında yumurta varmış gibi hareket eden Olanare'nin gol pozisyonlarını değerlendirememesi, kupadan elenmemizde büyük etken oldu. Olanare, penaltılara kaldığımız anda penaltıyı bile atamayarak saç-baş yoldurmaya devam etti. Tafartarlar devre arası beklenmeden şimdiden en az iki forvet transfer edilip takıma takviye yapılması gerektiği yönünde görüş belirtiler.  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler