
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Rus Curlingciler Erzurum'da kamp kurdu
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 17.08.2013 20:25:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’un Yakutiye İlçesi Mecidiye Mahallesi’nde 2011 UNIVERSIADE kapsamında yapılan ve Türkiye’nin tek curling salonu olan Curling Arena Rus sporcuların gözdesi oldu. Üç yıldır yaz ve kış kamp çalışmalarını Erzurum’da sürdüren Rus Curlinçiler, kendi ülkelerinde yapılacak olan Sochi 2014 Kış Olimpiyatları için Erzurum’da hazırlıklarını sürdürüyor. Daha önce Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarı elde eden Rus Curlinçiler, Erzurum’da yaptıkları çalışmaların meyvesini bu kez de Sochi 2014’te görmek istiyor. Rus Antrenör Olga Andrenova ve Romavov yönetiminde Erzurum’da çalışan Rus Curlingçiler, Erzurum’da kamp yapmaktan oldukça mutlu. Palan Otel’de kamp yapan Rus Curlingçiler, Curling Arena’da günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Curling Antrenörü Ahmet Çelik de, Rus Milli takımının çalışmalarını yakından takip ediyor.
SPORCULARIN ÇALIŞMASINDAN MEMNUN
Rus Antrenör Olga Andrenonava, Antrenmanlarda curlingçilere sık sık taktikler vererek, oyuncularının neler yapması gerektiğini söyledi. Rus bayan çalıştırıcı, Rusya’da bir birinden yetenekli Curlingçilerin bulunduğunu belirterek, Sochi 2014 takımının seçmekte oldukça zorlanacağını söyledi. Tecrübeli bayan çalıştırıcı, “Erzurum bizim açımızdan çok güzel bir kamp merkezi burayı seve seve tercih ediyoruz. Oyuncularımızın çalışma temposundan çok mutluyuz. Otobüs kaptanımız ve GHSİM personeli de çok iyi ve bize yardımcı oluyorlar. Kendimizi Rusya’da kendi evimizde gibi hissediyoruz. Erzurum Curling Arena’da çok güzel” dedi.
En Son Haberler
-
Serkan Hoca Baltayı Taşa Vurdu! Erzurumspor, ilkyarısını 3 – 0 önde kapattığı maçta, ikinci yarı dağıldı.
-
Tortumlular güreşe doydu! Alkışlar Muammer Yiğider’e Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri, tam not aldı.
-
Elmalı’dan genç boksörlere destek ziyareti 30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Yapılan Boks Turnuvasında, Ebubekir Elmalı Gençleri Yalnız Bırakmadı.
-
Elmalı’dan Erzurumspor'a anlamlı çağrı Elmalı, Erzurumspor’un evinde oynayacağı yeni sezonun ilk maçına siyah bantla çıkması önerisinde bulundu.
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...
-
BAL heyecanı zehir olmasın! Güvenlik alınmazsa, Tortumspor İl Özel İdarespor maçı seyircisiz oynanacak.Taraftarın tepkisi büyük.
-
Başkanı Dal, başarının ardındaki zorlu süreci anlattı... Erzurumspor’un yaşadığı zorlukları, Kulüp Başkanı Ahmet Dal anlattı...