Şampiyonluk Öyküsü Anlatıldı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 27.04.2016 13:20:00
Ersin Düzen'in yönettiği söyleyişte BB Erzurumspor’un şampiyonluk öyküsü anlatıldı.
Şampiyonluk Öyküsü Anlatıldı

RADARHABER / ERZURUM
Atatürk Üniversitesi'nin Bahar Şenlikleri kapsamında TRT Spor Spikeri Ersin Düzen'in yönettiği söyleyişte BB Erzurumspor’un şampiyonluk öyküsü anlatıldı. Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Salonu'nda Milli Futbolcular Oğuz Çetin, Hakan Ünsal ve Ali Gültekin ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in katıldığı programın konusu BB Erzurumspor oldu. BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım ve futbolcular şampiyonluk öyküsünü anlattı.
 
OĞUZ ÇETİN, "YILDIRIM, TÜRK FUTBOLUNUN ÖNEMLİ DEĞERİ"
Söyleyişte Milli Futbolcu ve TRT Stadyum Yorumcusu Oğuz Çetin ise, Erzurumspor'un şampiyon olmasından memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Şampiyon takımın hocası değerli Ahmet Yıldırım ile çok farklı ağabeyi-kardeş ilişiklimiz var. Fenerbahçe de futbol oynadığımız dönemlerde Türk futbolundaki önemli değerlerden, önemli karakterlerden birisi, Ahmet hocanın bu başarıyı hak etmesini öğrencileri ile birlikte kutluyorum" dedi.
 
HAKAN ÜNSAL, ‘ERZURUM’UN YERİ SÜPER LİG’
Milli Futbolcu Hakan Ünsal ise, Erzurum'da süper lig potansiyelinin bulunduğunu belirterek, ’Kazım Karabekir Stadı süper, ortamı gördüm şaşırmadım değil. Bu şampiyonluğun tesadüf olmadığını hijyeni olan programı, kaliteli yönetim kaliteli teknik direktör, kaliteli ve inanmış başkan ve ekibinin yeri üçüncü lig Erzurum için yeterli değil diyorum. Erzurum’un yeri kapasite olarak süper lig diyorum. Bu şehrin süper ligde oynayacak hazırlığı var. Temeli Ahmet Yıldırım ile sağlam atılmış, bir kez daha, uzun yıllar başarı ile götüreceğine, Erzurum’un şampiyon olması gereken bir şehirdir. İnşallah, kısa zamdan başarıp süper ligde görmeyi arzu ediyoruz." dedi.
 
 
YILDIRIM, "ŞAMİPYON OLMAK GÜZEL MUTLULUK"
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım ise, ‘Şampiyonluk kolay yaşanmıyor, oyuncularla, verdiğimiz mücadele ile başarıyı yakalayarak şampiyon olduk. Ben futbol hayatımda şampiyonluğa aç bir Erzurum şehir görmemiştim. Şunu söylemek istiyorum. Şampiyonluğa aç bir şehirde şampiyon olmak güzel mutluluk. Bu duyguyu hava alanında o coşkuyu gördüğümde inanamadım, hep birlikte şampiyonluk sevincini yaşadık. Erzurum'da Kulüp Başkanımız Ali Demirhan ve yönetimi ile, taraftarı ile inanılmaz büyük bir coşku var. En önemlisi çok iyi bir başkanımız var. Oyuncularımızla elimizden geleni yapacağız. Beni en çok etkileyen Silivri maçında 90+2 gelen golle saha içinde bizim nereye koştuğumuzu bilmiyorduk. Taraftarlar herkes çil yavrusu gibi bir tarafa dağıldı. Nereye koştuğumuz belli değil. Çok şükür başarını tek giden yolu iyi bir aile olduk, temennim sürekli başarılı oluruz. Erzurum'a hayırlı olsun" dedi.
 
BAŞKAN DEMİRHAN,"EFSANE'NİN YERİ SÜPER LİG"
BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, "Büyük Başkan" sloganları ile bir süre ayakta alkışlandı. Şampiyonluk ipinin kolay göğüslenmediğine işaret eden Başkan Demirhan,"Ben şampiyon yapmak için BB Erzurumspor'a başkan oldum. İşin başındayız. Erzurum bizim ata şehrimiz, Ben Erzurumlu, Erzurumsporlu olmaktan mutluyum, gururluyum. Bu takım, eksi 20 derece soğukta antrenman yaparak maçlara hazırlanıyordu. Yönetiminden, Teknik Direktörümüz, futbolcumuz, malzemecimizden, aşçımıza kadar herkes şampiyonluğa inanmıştı. Ben şunu ifade etmek istiyorum Erzurum Türkiye'nin dört büyük kulübünden birisidir. Bana göre Erzurumspor 'un yeri süper ligdir. Burada yaşadığımız birlikteli önümüzdeki dönemde inanarak başarmayı hedefliyoruz. Ben bu kulübe başkan olduğumda hiç bir şeyimiz yoktu. Bir tek inancımız vardı, top yekun taraftarlarımızla birlikte inanarak şampiyonluğu yakaladık. Şampiyonluk yarışından kopamadık. Son söz olarak, Allah nasip ederse, efsane geri dönüyor, 2018'de Erzurumspor süper ligde olacak. Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
Daha sonra, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Müstakil Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı, TRT Spor Spikeri Ersin Düzen, Milli Futbolcu Hakan Ünsal, BB Erzurumspor Kulübüne geçerek Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan ve futbolcuları ziyaret ettikten sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler