Samsun'da sessiz gece! Puanlar golsüz paylaşıldı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 23.10.2021 22:09:00
Samsunspor, sahasında ağırladığı BB Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı.
Samsun'da sessiz gece! Puanlar golsüz paylaşıldı

RADARHABER / ERZURUM
TFF 1. Lig'de 10. hafta mücadelesinde Samsunspor, sahasında ağırladığı BB Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı. Fuat Çapa, Samsunspor başındaki ilk maçına çıktı. Şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor,rakiplerinin kazandığı haftada çok önemli iki puan kaybetti. Mavi  Beyazlı takım 1 puan alarak puanını 19'a çıkardı ancak şampiyonluk yolundaki en ciddi rakibi Ankaragücü'nün 5 puan gerisinde kaldı. Taraftarlar yaralı bir ligde istediği puanları alamayan Samsunspor'a karşı korkak futbol oynattığı gerekçesi ilErkan Sözeri'ye tepki gösterdi.  Samsunspor gen yıl Samsunspor'dan sorunlu ayrıldığını iddia etiikleri Gökhan Alsan'a maç boyu tepki gösterdiler, top Gökhan'ın ayağına her geldiğinde yuhaladılar. Gökhan ise büyük bir profesyonellik örneği gösterip futbol oynamaya devam ederek cevabını sahada verdi. 
 
Maçtan dakikalar
 
 
32. dakikada Orhan pasında sağ çaprazda topla buluşan Novikovas’ın şutu yandan auta çıktı.
 
 
35. dakikada Fofana’nın pasında ceza sahasına giren Yasin topa geç hamle yapınca savunma araya girdi.
 
 
61. dakikada Kaleci Aykut ile karşı karşıya kalan Novikovas'ın şutu kalecide kaldı.
 
 
78. dakikada Yasin Öztekin'in soldan getirdiği topta Erzurumspor defansı topu çizgi üzerinden uzaklaştırdı.
 
 
84. dakikada kaleyi karşısına alan Gökhan Karadeniz'in şutunu kaleci Szumski 2 hamlede kurtardı.
 
 
87. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Diomande'nin şutunu kaleci Szumski ayaklarıyla çeldi.

Stat: 19 Mayıs
 
Hakemler: Caner Ak xx, Mehmet Yıldırım xx, Emrah Ünal xx
 
 
Samsunspor: Aykut Özer xx, Alaaddin Okumuş x (Ali dk. 69 x), Barış Başdaş xx, Kevin Boli xx, Soner Gönül xx, Hasan Kılıç xx, Osman Çelik xx (Gökhan dk. 73 x), İsmael Diomande xx, Moryke Fofana x (Melih Okutan dk. 69 x), Yasin Öztekin xx, Elhadj Bah x (Mehmet Akyüz dk. 60 x)
 
 
Yedekler: Nurullah, Yunus Emre, Çinari, Semih, Melih Altıkulaç, Polat
 
 
Teknik Direktör: Fuat Çapa
 
 
BB Erzurumspor: Szumski xx, Orhan Ovacıklı x (Emircan dk. 62 x), Aykut Demir xx, Mustafa Yumlu xx, Mücahit Albayrak xx, Aly Malle x (Olanare dk. 62 x), Martin Hasek xx, Gökhan Alsan xx, Süleyman Koç xx, Novikovas x (Shala dk. 90+1 ?), Eren Tozlu x (Gökhan Kardeş dk. 90+3 ?)
 
 
Yedekler: Göktuğ, Rıdvan, Ufuk, Özgür, Güney, Fırat
 
 
Teknik Direktör: Erkan Sözeri
 
 
Sarı Kartlar: Yasin, Diomande (Samsunspor), Orhan, Szumski (BB ERzurumspor)
 
 
FUAT ÇAPA: “SONUÇ HARİÇ SAHADA KENDİ ADIMIZA OLUMLU ŞEYLER GÖRDÜM”
 
 
Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, B. B. Erzurumspor maçında sonuç hariç sahada kendi adlarına olumlu şeyler gördüğünü söyledi. İlk maçtan galip ayrılmayı istediğini ifade eden Fuat Çapa, “Daha önceden takım savunmasında bloklar arası mesafeler çok fazlaydı. Oyun disiplini anlamında bugün gayet iyiydik. Oyuna tedirgin başlamış olsak da her geçen dakika sahada doğru pozisyon alan bir Samsunspor vardı. Rakibimize 90 dakika boyunca neredeyse hiç pozisyon vermedik. Geçiş oyunlarını daha iyi değerlendirmemiz gerekiyor. O anlarda doğru tercihleri yapamadığımız için sahadan istediğimiz sonuçla ayrılamadık. Bugün sonuç hariç sahada kendi adımıza olumlu şeyler gördüm. Her geçen hafta daha iyi bir takım haline geleceğiz. Milli maç arası öncesi Bandırmaspor ve Manisa FK maçlarından iyi bir sonuç alabilirsek, o aradan sonra da daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bu maçlardan galip ayrılırsak ligin geri kalan kısmında takım olarak da daha güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” dedi.
 
 
ERKAN SÖZERİ: “SAMSUN’DAN ALINAN PUAN KIYMETLI”
 
 
Deplasmanda Samsunspor ile 0-0 berabere kalan B. B. Erzurumspor’da teknik direktör Erkan Sözeri, Samsun deplasmanından alınan 1 puanın kıymetli olduğunu söyledi. Erkan Sözeri, aldıkları 1 puanın önemine değindi. Takımın mücadelesinden memnun olduğunu ifade eden Sözeri, şunları söyledi: “Hafta içi çalışmalarımızı rakibimize göre yaptık, fakat teknik adam değişikliği sonrası nasıl bir sistemle sahada olacaklarını tam olarak bilmiyorduk. Fuat Çapa fazla bir değişiklik yapmadı. Bu nedenle beklediğimiz gibi bir maç oldu. Belki oyunumuzu çok üst düzey oynamadık ama rakibin de oynamasına imkan tanımadık. Çok fazla pozisyon vermedik. Novikovas'ın girdiği pozisyon kırılma anıydı. İki takımın da Süper Lig hedefi var. Buradan alınan puanın kıymetli olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Sahada her şeyi yaptılar, mücadele ettiler. Geri kalan haftalarda Samsunspor’a da başarılar diliyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız.”
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler