Sekmen’den Antalya kampına sürpriz ziyaret

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 28.03.2019 09:30:00
Mehmet Sekmen, yoğum geçen seçin çalışmalarından fırsat bulup B.B Erzurumspor’u kampta ziyaret etti.
Sekmen’den Antalya kampına sürpriz ziyaret

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Sekmen, yoğum geçen seçin çalışmalarından fırsat bulup B.B Erzurumspor’u Antalya kampında ziyaret etti. TFF tarafından Milli Maçlar ve 31 Mart seçimleri nedeniyle liglere verilen 20 günlük arayı Antalya kampı ile değerlendiren B.B Erzurumspor’da, kalan 8 maçta gereken puanların toplanarak ligde kalınması için yoğun bir antrenman programı sürüyor.

 

MEHMET SEKMEN KAMPI ZİYARET ETTİ

 

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde Antalya kampını iyi değerlendiren Mavi beyazlık ekip, önceki gün Mehmet Sekmen sürprizi ile karşılaştı. B.B Erzurumspor’un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, yoğun seçim programına rağmen B.B Erzurumspor’u ihmal etmedi. Sekmen, takımın Antalya kampını ziyaret ederek Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, futbolcular ve teknik heyetle tek tek görüştü.

 

 

FUTBOLCULARA MORAL VERDİ

 

Futbolculara moral veren Sekmen, takıma güvendiğini ve sonuna kadar destek verdiğini belirterek verilen arayı ve sonrasında oynanacak maçları en iyi şekilde değerlendireceklerine inandığını söyledi. Başkan Sekmen, moral ziyareti sonunda futbolcularla ve teknik heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kamptan ayrılarak Erzurum’a döndü. (Günebakış Gazetesi)

    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler