Seyircisiz şampiyon!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 03.05.2013 19:32:30
Kulüplerarası Genç Bayanlar Anadolu Basketbol Şampiyonası’nda birincilik kupası Tarsus Belediyespor’un oldu.
Seyircisiz şampiyon!

 

RADARHABER - ERZURUM

Kulüplerarası Genç Bayanlar Anadolu Basketbol Şampiyonası’nda birincilik kupası Tarsus Belediyespor’un oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Kulüplerarası Genç Bayanlar Anadolu Basketbol Şampiyonası Pazar günü oynanan final maçlarıyla sona erdi.

SEYİRCİSİZ ŞAMPİYONA

Nefesleri kesen maçların ardından ilk üçe giren takımlar belli oldu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kazım Karabekir  Spor Salonu’nda oynanan final  maçları, seyirci olmamasına rağmen kıran kırana  geçti. Turnuvada Anadolu Şampiyonluğunu Tarsus Belediyespor kazanırken, Manisa Turgutlu ikinci oldu. Hatay Şirince ise üçüncülük kupasının sahibi oldu. Nefesleri Kesen müsabakaları Erzurum GHSİM Müdürü vekili Şinasi Polat, Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ve Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız ile Federasyon Gözlemcisi Tahsin Öncül de izledi. Müsabakaların ardından ilk üçe giren takımlara kupa verildi.

ŞAMPİYON TARSUS

Erzurum’da beş gün süren ve iki grupta oynanan maçlarda A Grubu’nu 55 Gençlikspor, Ünye Basketbol Spor Kulübü, Manisa Turgutlu Spor Kulübü ve Tarsus Belediyespor Kulübü yer alırken, B Grubu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Eskişehir Gençlikspor Kulübü, Hatay Şirince Spor Kulübü ve Şanlıurfa Harran Spor Kulübü mücadele etmişti. Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız, Anadolu şampiyonasının başarılı bir şekilde sonuçlandığını belirterek, tüm katılımcı takımları kutladı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat da kupa töreninde yaptığı konuşmada, müsabakaları Erzurum’a veren Basketbol Federasyonu’na teşekkür ederken, Andalo Şampiyonası’nda birinci olan Tarsus Belediyespor’u kutlayarak Türkiye finalleri öncesinde başarı dileğinde bulundu.

Etiketler : spor, basketbol, şampiyon,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler