Sırada Antalya Var İnşallah

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 23.04.2019 10:53:00
B.B Erzurumspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.
Sırada Antalya Var İnşallah

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM 

 

 

İki hafta üst üste galibiyet alarak çok önemli bir 6 puanı hanesine yazdıran Spor Toto Süper Lig ekiplerinden B.B Erzurumspor, Süper Lig’in 30. haftasında karşılaşacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Kazım Karabekir Stadyumunda yapılan taraftara açık olan antrenman, soğuk hava ve zaman zaman kar yağışı altında gerçekleşti. Mavi beyazlı futbolcular, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun isteği doğrultusunda Kazım Karabekir stadyumunda taraftara açık bir idman gerçekleştirdi.

 

SOĞUK VE KAR YAĞIŞI ALTINDA ANTRENMAN

 

Hamza Hoca’nın ‘‘ Bu antrenmanı taraftarımıza açık antrenman yaparak birbirimize olan inancı ve güveni sağlamak istedik’’ açıklaması sonrası stadyumda yapılan akşam antrenmanına, Mavi Beyazlı taraftar ilgi gösterdi. Soğuk ve zaman zaman kar yağışı altında geçen antrenmanda, futbolcuların istekli ve moralli halleri dikkat çekti. Taraftarlar, meşaleler yakıp sloganlar atarak futbolculara antrenman boyunca destek oldu. B.B Erzurumspor’un taraftar grupları, başta Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu olmak üzere tüm futbolcuları isimleri ile tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.

 

 

 

TEK KALE MAÇ YAPTILAR

 

Üst üste iki galibiyet aldıkları için mutlu oldukları gözlenen futbolcuların, mağlubiyet psikolojisini de üzerlerinden attıkları gözlendi. Takımın kendine olan özgüveninin ve ligde kalacağına olan inancının arttığını gösteren futbolcular ve teknik heyet, antrenman boyunca keyifli dakikalar geçirdiler. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde 1,5 saat süren antrenmanda, futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından koşu ve tek kale maç yaptı. 

 

 

ERZURUMSPOR’UN MORAL KAYNAĞI MEHMET SEKMEN 

 

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Göztepe galibiyetinin ardından ilk antrenmanına çıkan B.B. Erzurumspor’u yalnız bırakmadı. Antalyaspor maçı hazırlıklarını kar yağışı altında sürdüren mavi beyazlı ekibe sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Sekmen, “Başarımızın limiti inancımıza bağlı. Ne kadar çok inanırsak, o kadar çok başarılı olacağız” mesajı verdi.

 

ANTRENMANA SÜRPRİZ ZİYARET

 

Beraberinde Erzurum Valisi Okay Memiş’le birlikte Erzurumspor’un antrenmana çıktığı Kazım Karabekir Stadı’na giden Başkan Sekmen, futbolcular ve teknik heyetle sohbet etti, başarı dileklerini iletti.

 

“BAŞARIMIZIN LİMİTİ İNANCIMIZA BAĞLI”

 

Kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmanı izlemek için taraftarların da akın ettiği Kazım Karabekir Stadı’nda renkli görüntüler oluşurken, mavi beyaz sevdalıları, Başkan Sekmen’e de yoğun tezahüratta bulundu. Erzurum Valisi Okay Memiş’le beraber Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolcularla sohbet eden Sekmen, sezonun bitmesine 5 hafta kaldığını ve çıkılacak her maçın bundan böyle final niteliği taşıdığını ifade etti. Futbolcuları ve teknik heyeti, Göztepe galibiyetinden dolayı bir kez daha kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda B.B. Erzurumspor Kulübü Onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen, “Başarılı olmanın yolu kuşkusuz inanmaktan, azim ve hırslı olmaktan geçiyor. Bu durum bizim için de geçerli. Erzurumspor’un başarısının limitini, inancının büyüklüğü belirleyecek. Ne kadar inanırsak, hedefimize o kadar çabuk ulaşacağız” diye konuştu.

 

FUTBOLCULARI MOTİVE ETTİ

 

Erzurumspor’un çok büyük bir camia olduğunu ve mavi beyaz renklerin Süper Lig’e ayrı bir renk kattığını dile getiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Biz bu ligde kalacağız. Böylesine coşkulu bir taraftarı bulunan ve arkasında büyük bir heyecanı sürükleyen bu takım, Süper Lig’e çok yakıştı ve yakıştığı yerde kalmaya da devam edecek” dedi. Öte yandan bir araya geldiği futbolculara yönelik olarak moral ve motivasyon konuşması yapan Sekmen, tek tek sarılarak kucakladığı mavi beyazlı ekibe Antalyaspor maçında başarılar diledi. Başkan Sekmen, idmanı bir süre izledikten sonra ayrıldığı Kazım Karabekir Stadı’ndan taraftarların; “Erzurum seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla uğurlandı.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler