Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları giydirildi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 17.04.2014 12:19:00
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, spor yaşantısını sürdüren öğrencileri giyindirdi.
Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları giydirildi

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi’nde spor yaşantısını sürdüren öğrencileri giyindirdi. 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sporcu Eğitim Merkezi’ndeki öğrencilere elbise hediye edildi. Öğrencilerin elbiselerini Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Bülent Tilkidöğen takdim etti. Sporcu Eğitim Merkezi’nde düzenlenen elbise dağıtım törenine kayakçılar, güreşçiler ve atletler ile antrenörleri katıldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Sporcu Eğitim Merkezi’nde yatılı olarak spor yapan sporculara moral amacıyla pantolon ve ti-short hediye ettiklerini belirterek, yatılı olarak spor yapan öğrencilere, başarı dileğinde bulundu. Arısoy, “Sporcu eğitim merkezimizde atlet, kayakçı ve güreşçi olmak üzere 40’ın üzerinde öğrencimiz bulunuyor. Burada kalarak eğitim gören tüm sporcularımızın barınma ve eğitim ihtiyaçlarını Spor Genel Müdürlüğümüz karşılıyor. Bizde Erzurum GHSİM olarak bugün bu öğrencilerimize elbise dağıtarak, onlara moral verdik” dedi.
 
SPORCULARLA YAKINDAN İLGİLENDİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Sporcu Eğitim Merkezi’nde kalan öğrencilerle yakından ilgilendi. Sporcuların sezon içerisinde spor branşlarında elde ettikleri dereceler hakkında antrenörlerinden bilgi alan Arısoy, sporcuların eğitimlerinin yanı sıra kültürel etkinliklerde de sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla da etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Arısoy, Sporcu Eğitim Merkezi’nde kalan ve okullarında başarılı olan öğrencileri kutlarken, hepsinden takdir ve teşekkür beklediklerini ifade etti. Tecrübeli bürokrat, sporda da ülkemizi uluslar arası alanda en iyi şekilde temsil etmelerini ve birer olimpik sporcu olmaları için yoğun bir şekilde çalışmaları konusunda da tavsiyelerde bulundu. Elbise sevinci yaşayan minik ve yıldız sporcularda Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile diğer yetkililere teşekkür etti.
Etiketler : Erzurum, spor, yaşantı, Yakutiye,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler