
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Sürat Patenciler Polonya'ya uçtu
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 22.11.2018 17:47:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Türkiye Sürat Pateni Milli takımı, sezonun ilk yarışı için Polonya’ya gitti. Polonyalı başantrenör Anna Lukanova’nın da yer aldığı Milli takım kafilesi, Challenge Series-1 yarışması için dün akşam Erzurum’dan ayrıldı. Beraberinde 5 milli sürat pateni sporcusu ile Polonya’ya hareket eden kafile Sanok şehrine gidecek ve burada 23 Kasım’da başlayacak olan yarışları beklemeye koyulacak.
Türk Milli takımını Sanok’da Fırat Yardımcı, Ömer Faruk Saylar, Tunay Şimşek, Furkan Akar, Muhammed Emir Han ve Metehan Atan’dan oluşan sporcularımız temsil edecek. Başkanlığını Süleyman Erim Erhan’ın yaptığı kafilede yardımcı antrenör Mükerrem Deniz de yer alıyor. 500 ve 1500 metrelerde Avrupa’nın değişik ülkelerinden sporcular ile yarışacak olan milli sürat patencilerimiz, finalde de bayrak yarışına katılacaklar.
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Vedat Refayeli, sezonun bu ilk yarışından umutlu olduklarını belirterek, “Özellikle Polonyalı antrenör ile anlaştıktan sonra sporcularımızın dereceleri yükseldi. Artık gümüş de bizi kesmiyor, bütün mesafelerde altın bekliyoruz. Polonya’dan altın madalyalar ile dönülürse kimse şaşırmasın.” dedi.
En Son Haberler
-
Serkan Hoca Baltayı Taşa Vurdu! Erzurumspor, ilkyarısını 3 – 0 önde kapattığı maçta, ikinci yarı dağıldı.
-
Tortumlular güreşe doydu! Alkışlar Muammer Yiğider’e Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri, tam not aldı.
-
Elmalı’dan genç boksörlere destek ziyareti 30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Yapılan Boks Turnuvasında, Ebubekir Elmalı Gençleri Yalnız Bırakmadı.
-
Elmalı’dan Erzurumspor'a anlamlı çağrı Elmalı, Erzurumspor’un evinde oynayacağı yeni sezonun ilk maçına siyah bantla çıkması önerisinde bulundu.
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...
-
BAL heyecanı zehir olmasın! Güvenlik alınmazsa, Tortumspor İl Özel İdarespor maçı seyircisiz oynanacak.Taraftarın tepkisi büyük.
-
Başkanı Dal, başarının ardındaki zorlu süreci anlattı... Erzurumspor’un yaşadığı zorlukları, Kulüp Başkanı Ahmet Dal anlattı...