Sürat Pateni Şampiyonasına ilgi büyüktü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 14.02.2015 14:03:00
Kısa Kulvar Sürat Pateni Dünya Kupası yarışlarının bugün seremonisi yapıldı.
Sürat Pateni Şampiyonasına ilgi büyüktü

RADARHABER / ERZURUM
Uluslararası Buz Pateni Federasyonu (ISU) ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen Kısa Kulvar Sürat Pateni Dünya Kupası yarışlarının bugün seremonisi yapıldı. 
Palandöken Olimpik Buz Pateni Salonu'nda organize edilen şampiyonanın seremoni törenine Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 
Seremoninin ardından Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 9'u kadın 21 takım sporcuları yarıştı.Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, şampiyona için beş etapta puan alan ülkelerin Erzurum'a geldiğini vurgulayarak, "Burada 18 ülke yarışma hakkı elde etti. Türkiye de bu ülkelerden biri. Biz ev sahibi olduğumuz için değil, diğer etaplardan puan topladığımız için burada yarışıyoruz" dedi.Öte yandan şampiyonanın bugün ve yarın Çin, Kanada, Güney Kore, ABD ve Avrupa genelinde canlı yayınlandığı bildirildi.
Etiketler : Erzurum, paten, kulvar, olimpik,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler