
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Sürat pateninde kovalı antrenman şaşkınlığı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 06.11.2017 18:20:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Sürat pateninde kovalı antrenman, görenleri şaşkına çevirdi. Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun sözleşmeli alt yapı antrenörü Zeynep Nazlı Erkılıç, sporcularının kuvvet ve dayanıklılık kazanması için ilginç bir yol izledi, kovalarla antrenman yaptırdı. Sporcuların evlerinden getirdiği kovalar ile ilginç görüntü oluşturan sürat pateninin minik ve yıldız sporcuları, bu kovalar ile yarım saat çalışma yaptı. Sporcular için eğlence amacını da taşıyan bu teknik çalışmanın çok faydalarını gördüğünü belirten antrenör Erkılıç, ‘’Yıllar önce Erzurum’da görev yapan Çinli bir hocamdan öğrenmiştim bu antrenman şeklini. Sporcuların buzda kuvvet ve dayanıklılığını sağlamaya yönelik bu çalışma, pozisyon alma konusunda da etkili bir yol. Pek sık yaptığımız bir antrenman şekli değil ama bazı durumlarda gerekli oluyor ve sporcularım da bu sayede eğlenme imkanı da buluyorlar’’ diye konuştu.
En Son Haberler
-
Serkan Hoca Baltayı Taşa Vurdu! Erzurumspor, ilkyarısını 3 – 0 önde kapattığı maçta, ikinci yarı dağıldı.
-
Tortumlular güreşe doydu! Alkışlar Muammer Yiğider’e Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri, tam not aldı.
-
Elmalı’dan genç boksörlere destek ziyareti 30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Yapılan Boks Turnuvasında, Ebubekir Elmalı Gençleri Yalnız Bırakmadı.
-
Elmalı’dan Erzurumspor'a anlamlı çağrı Elmalı, Erzurumspor’un evinde oynayacağı yeni sezonun ilk maçına siyah bantla çıkması önerisinde bulundu.
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...
-
BAL heyecanı zehir olmasın! Güvenlik alınmazsa, Tortumspor İl Özel İdarespor maçı seyircisiz oynanacak.Taraftarın tepkisi büyük.
-
Başkanı Dal, başarının ardındaki zorlu süreci anlattı... Erzurumspor’un yaşadığı zorlukları, Kulüp Başkanı Ahmet Dal anlattı...