Tarihi 3 Temmuz stadyumu ışığı gördü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 15.04.2014 15:33:00
Erzurum’un tarihi stadyumlarından 3 Temmuz Stadı, ışıklandırıldı.
Tarihi 3 Temmuz stadyumu ışığı gördü

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’un tarihi stadyumlarından 3 Temmuz Stadı daha önce sentetik iki çim saha haline getirilmişti. Şimdi de Erzurum GHSİM tarafından stadyuma elektrikli aydınlatma sistemi kuruldu. 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 3 Temmuz Stadı’ndaki yenileme çalışmaları hız kesmek bilmiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün destekleri ile 3 Temmuz Stadı, Erzurum GHSİM tarafından daha önce iki adet sentetik çim saha haline getirilmişti. Şimdi de stadyumun aydınlatma sistemi tamamlandı. Aydınlatma sistemi sayesinde artık Erzurumlu gençler geceleri daha rahat bir şekilde antrenman yapabilecek. Tertip Komitelerinin uygun görmesi halinde bu sahalarda ayrıca resmi olarak gece maçı da yapılabilecek.
 
PASİNLER İLÇE STADI DA YDINLANDI
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarihi 3 Temmuz Stadı ile birlikte Pasinler İlçe Stadı’na da aydınlatma sistemi kurdu. Yüklenici firma Samel Elektrik tarafından yapılan ve yaklaşık 700 bin liraya mal olan 3 Temmuz Stadı ve Pasinler İlçe Stadı’nın aydınlatma sistemi tamamlandı.Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Murtaza Cengiz ve İnşaat Mühendisi Kürşat Lütfi Karakaya, Samel Elektrik yetkilileri ile birlikte 3 Temmuz Stadı’nın ışıklandırma sistemini kontrol etti. Artık Erzurum’da amatör küme futbol takımları bu stadyumda gece aydınlatması sayesinde rahatlıklı çalışabilecek.
 
KULÜP BİNALARI YENİLENECEK
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, daha önce İl Özel İdaresi’nin desteği ile 3 Temmuz Stadı’nda yer alan amatör spor kulüplerinin binalarını yenileme kararı almıştı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, aydınlatma sistemi tamamlanan 3 Temmuz Stadı’nda şimdi kulüp binalarını yenileme çalışmaları başlatacaklarını söyledi. Arısoy, “Günümüzün şartlarına uygun, amatör kulüplerimizin rahatlıkla kullanabilecekleri ve modern görünümlü kulüp binaları yaparak, amatör kulüplerimizin hizmetine sunacağız. Şu anda bu konudaki çalışmalarımız ve hazırlıklarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.
Etiketler : Erzurum, stat, Temmuz, ışık,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler