Tekme-yumruk,tişört-şapka havada uşuçtu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 15.06.2013 02:29:00
Erzurum’un Oltu İlçesi’nde 10 yıldır faaliyet gösteren Taekwondo sporcularına 10 yıl etkinlikleri yapıldı.
Tekme-yumruk,tişört-şapka havada uşuçtu

 Erzurum’un Oltu İlçesi’nde 10 yıldır faaliyet gösteren Taekwondo sporcularına 10 yıl etkinlikleri gösterilerinde Taekwondo İl temsilciliği tarafından Akdeniz oyunları olimpiyatları yazılı tişört ve şapka dağıtıldı. 
Oltu’da 10 yıldır faaliyet gösteren Taekwondo sporcuları 10. yıl etkinliklerini İlçe stadyumunda çeşitli etkinliklerle kutladılar. Taekwondo Antrenörü Sıtkı Toksoy, “Oltu’da taekwondoya başladığımızdan bugüne yüzlerde lisanslı sporcu yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. Olimpik branş olan tekvando sporu Dünyada ve Türkiye’de büyük ilgi göstermektedir” dedi.
Taekwondo Antrenörü Toksoy, 10 yıldır gençliğe hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, “Amacımız ilçemizde var olan yetenekleri keşfederek onları yetişmiş iyi birer sporcu ve insan olarak topluma kazandırmaktır” dedi.
Taekwondo kurslarının 12 ay ücretsiz olarak devam ettiğini anlatan Toksoy, kurslara tüm öğrenci ve gençleri beklediklerini kaydetti.
Akdeniz Olimpiyatları öncesi Erzurum Taekwondo İl temsilcisi Engin Akın Oltulu tekvandocuları ziyaret ederek sporculara olimpiyat tişörtü ve şapkası dağıttı. Akın Oltu’da ki taekwondo sporcularının arasında çok yetenekli sporcular olduğunu belirterek, bu sporcular arasından Türkiye ve dünya standartlarında tekvandocular çıkacağına olan inancının tam olduğunu dile getirdi.
Şapka ve tişört alan tekvando sporcuları olimpiyatlara katılmadan tişört ve şapkasını giymemin heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar. Sporcular kendilerine olimpiyat şampiyonu Servet Tazegül ve Olimpiyat ikincisi Nur Tatar gibi sporcuları örnek aldıklarını belirterek, “Bizlere bu imkanları sağlayan Taekwondo Fedarasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin’e ve bizlere emek veren bütün hocalarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.
Daha sonra sporcular nefes kesen gösterilerle katılımcılara güzel dakikalar yaşattılar.

Etiketler : erzurum, tekme, yarış, kutlama,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler