Teknik Direktör Yıldırım'dan küfür tepkisi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 21.11.2016 09:53:00
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, ’Hiç bir oyuncumu kimseye yedirmem" dedi.
Teknik Direktör Yıldırım'dan küfür tepkisi

RADARHABER / ERZURUM
 
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta Anadolu Üsküdar 1908 Spor’u 3-1’lik skorla geçerek önemli üç puan alan BB Erzurumspor, galibiyet sevincini yaşıyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, ’Önemli olan üç puanı almaktı, bunu da başararak kazandık. Yolumuza devam ediyoruz’ dedi. 
 
YILDIRIM: ERZURUMSPOR’UN BAŞARISI İÇİN VARIM
 
Üç puan kazandıran futbolcularını kutlayan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım,’ Çok şükür taraftarlarımızın desteği ile kazanarak üç puanı aldık, yolumuza devam ediyoruz. Futbolcularımı kutluyorum. Biz Erzurum’da Erzurumspor’un başarısı için mücadele ediyoruz. Ben ve ekibimle birlikte başarı için varım. Öncelikle maçın başından sonuna kadar bize destek veren Dadaşlar Grubuna da teşekkür ediyorum. ‘ dedi.
 
 

‘FUTBOLCUYA KÜFÜR ETMEK AHLAKSIZLIK VE SAYGISIZLIKTIR’

Maçın son dakikasında kale arkasında bir taraftarın Kaptan Mehmet Albayrak’a küfür edilmesinin tasvip edilemeyeceğini açıklayan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, ‘Öncelikle hiçbir oyuncumuzun üzerinde oyun oynanmasın, Mehmet Albayrak’ın üzerinde bu kadar oynanmaz. Açık ve net konuşuyorum. Ben burada olduğum sürece bu ailenin içinde hiç bir oyuncumu kimseye yedirmem. Biz Erzurumspor’un başarısı için varız. Tribünden Mehmet Albayrak’a oyun içinde küfür ediyor ve motivesini de bozuyor. Maç kazanıyoruz sevinemiyoruz. Bu tür hareketlerden vaz geçsinler. Bu tür provokatörlerin belirlenerek tribünlerden uzak tutulması gerekir. Futbolcuya küfür etmek ahlaksızlık, saygısızlıktır. Saha içindeki oyuncuyu desteklemeniz gerekiyor. Birazcık yaptığımız işe saygı göstersinler.‘ dedi. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler