Türk futbolunun acı kaybı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 06.08.2013 12:05:00
Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden eski milli futbolcu Selçuk Yula hayatını kaybetti.
Türk futbolunun acı kaybı!

RADARHABER / ERZURUM

Türk futboluna büyük hizmetler veren Selçuk yula, bu sabah hayatını kaybetti. Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden eski milli futbolcu Selçuk Yula hayatını kaybetti. Sarı lacivertli ekibin 1980'li yıllarına damga vuran, soğukkkanlı son vuruşları ve klas penaltılarıyla "Bay Gol" lakabını alan Yula 1959 doğumluydu.Evinde rahatsızlanan Yula, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yula'nın kalp krizi nedeniyle öldüğü belirtildi.Ölüm haberini alanlar hastaneye gelmeye başladı. Fenerbahçe formasıyla gelen bir kız ağlayarak hastaneye girdi.Selçuk Yula'nın ölümüyle ilgili hastaneden yapılan açıklamada şu satırlar yer aldı: "Sabah 06.30'da solunum sıkıntısıyla acil servise getirilen sayın Yula, tüm yeniden canlandırma işlemlerine yanıt vermemiş ve saat 07.20'de hayatını kaybetmiştir"

GOL KRALLIĞI YAŞADI

1959 Ankara doğumlu Selçuk Yula, Fenerbahçe'deki başarılı futbolu ve golleriyle tüm futbolseverlerin sevgisini kazandı. Futbola Şekerspor'da başlayan Yula, 1979-1986 yılları arasında efsane olacağı sarı lacivertli formayı giydi. Fenerbahçe'den sonra Almanya'da Weiss Berlin, Sarıyer ve futbola vedasından önce bir sezon da Galatasaray forması giydi. A Milli Takım formasını 21 kez terleten Selçuk Yula, 1981-1982 sezonunda 16 gol, 1082-1983 sezonunda ise 19 golle gol krallığı da yaşadı. Evli 1 kız çocuğu babası olan Yula, gazete ve televizyonlarda spor yorumculuğu yapıyordu.

FENERBAHÇE ÜZGÜN
Yula'nın vefatı sonrasında resmi Twitter hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayan Fenerbahçe, "Unutulmaz Futbolcumuz Selçuk Yula’yı Kaybettik. Camiamızın ve Ailesinin Başı Sağ olsun. Acımız Sonsuz..." dedi.

CİMBOM'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Futbol yaşantısının son sezonunda sarı kırmızılı formayı da giyen Selçuk Yula için Galatasaray'da internet sitesi üzerinden bir açıklama yayınladı. Sarı kırmızılı kulübün açıklaması şu şekilde; "Bir dönem Galatasaray formasını giymiş eski milli futbolcularımızdan Selçuk Yula’nın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve başta yıllarca formasını taşıdığı  Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz." 

FEDERASYON: TÜRK FUTBOLUNUN BAŞI SAĞOLSUN
Türkiye Futbol federasyonu da resmi siteden Selçuk Yula için bir açıklama yaptı. Yula ailesine ve tüm futbol dünyasına başsağlığı dileyen TFF, açıklamada ayrıca Yula'nın kariyerinden de satır başları sundu.
Etiketler : Erzurum, Fenerbahçe, Yula, hastane,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler