SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 04.08.2016 13:09:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Bu yıl 13.’sü düzenlenen Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 30 ülkeden 2 bin sporcunun katılımıyla başladı.
Erzurum’da bu sene 13.'sü yapılan Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası, ilk günkü müsabakalarla başladı. Büyükşehir Belediye, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Karate Federasyonu’nun işbirliğiyle 5 kıta, 30 ülkeden 2 bin sporcunun katılımıyla gerçekleşen dev organizasyon farklı kategorilerdeki karşılaşmalarla devam edecek. Dört gün sürecek olan turnuvanın ilk gününde Türkiye ve 30 ülkeden katılan sporcular tatamiye çıkarak ter döktüler.
"DÜNYANIN TANIDIĞI BİR ORGANİZASYON OLDU"
Turnuvalar hakkında açıklamalarda bulunan Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Genel Koordinatörü Ahmet Çelebi, organizasyon hakkında bilgi verdi. Çelebi, “13 sene önce civar il ve ülkelerin katılımıyla başlayan ve son dört yılda adeta dev gibi büyüyen dünyanın tanıdığı bir organizasyon oldu. Organizasyonun Türk karatesine katkısı büyük. Çünkü burada dünya ve Avrupa şampiyonasına uygun bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Katılan sporcular da doğal olarak inanılmaz bir tecrübe kazanıyorlar. Beş kıtadan sporcu var ve bu sporcular derece yapmış insanlar. Onlarla yarışmak sporcularımızın başarılarını yükseltecek inşallah da dört sene sonra burada yarışan sporcular milli takım ve olimpiyatlarda bizi temsil edecek” dedi. Karatenin olimpik bir branş seçildiğini ifade eden Çelebi, “Dün itibariyle karate bir olimpik branş olarak kabul gördü. Bundan dolayı da bizde açılışımızda olimpiyat halkaları oluşturacağız” diye konuştu.
En Son Haberler
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...
-
BAL heyecanı zehir olmasın! Güvenlik alınmazsa, Tortumspor İl Özel İdarespor maçı seyircisiz oynanacak.Taraftarın tepkisi büyük.
-
Başkanı Dal, başarının ardındaki zorlu süreci anlattı... Erzurumspor’un yaşadığı zorlukları, Kulüp Başkanı Ahmet Dal anlattı...
-
Hayaller HAWAİ gerçekler SANAYİ! Başarıyı görmezden gelen, hatta engellemeye çalışan faktörler, kulübün geleceğini kararttı.
-
Başkan Dal: Geldiğimiz nokta önemli ve değerli Başkan Dal,transfer yasağı ve borç ödemeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
-
BIRAKIN GALİBİYETİ GOLÜ BİLE UNUTTUK! Erzurumspor, haftalardır ne galibiyet ne de gol sevinci yaşayabiliyor.
-
Av. Ebubekir Elmalı'dan Dundee United FC hamlesi Ebubekir Elmalı, İskoçya Ligi takımlarından Dundee United FC'ı satın aldı.