Umutlar başka bahara kaldı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 13.05.2014 23:30:00
Hacettepe ile karşılaşan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 3-2 mağlup olarak elendi.
Umutlar başka bahara kaldı

RADARHABER / ERZURUM 
Play-Off mücadelesinde Hacettepe ile Kahramanmaraş Stadı’nda karşılaşan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı. Karşılaşma, Hacattepe'nin atak futbolu ile başladı. Maç boyunca açık futbol oynama çabası içine giren Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un defans hattı, adeta yol geçen hanına döndü. Yenilen gollerde, defans oyuncularının hatalarının etkisi büyük oldu. 
 
KAZANMAK İÇİN ÇABA GÖSTERMEDİK
Karşılaşmada, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un gollerini 40. dakikada Mustafa Özkaya( Penaltıdan) ile 55.dakikada Güner atarken, Hacettepe’nin gollerini ise 10. dakikada Turgut Selim, 61. dakikada Berat ve  83.dakikada Mustafa Öztürk (Penaltıdan) kaydetti. Bu skorla Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Play-Off yarı final maçında elenerek umutlartı bir başka bahara bıraktı. 
 
MAÇIN SPİKERİ SAÇ-BAŞ YOLDURDU
Belediyespor'un kader maçı, Kardelen TV ekranlarından naklen yayımlandı. Maçı TV'den izleyen binlerce seyirci, maçın spikeri Nazım Saraçoğlu'nun maç anlatım şekline isyan etti. Futbol deyimlerini söylemekte zorlanan, rakip takımın attığı golleri bağırarak duyuran, futbolcuların ismini yanlış telaffuz edip sık sık özür dileyen spiker Nazım Saraçoğlu, büyük tepki çekti. Karşılaşmayı, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve bir kısım taraftar izledi. Yapılan haberlerde binlerce taraftarın Maraş'a akın ettiği iddia edildi ancak Erzurum Büyükşehir Belediyespor, boş tribünlere top oynadı. ssdece Protokolün olduğu tribünlerde, her iki takımdan bir grup taraftar olduğu görüldü. 
Etiketler : Erzurum, bahar, Hacettepe, kardelen,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler