Vali’den yerinde tespit!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 12.07.2013 20:20:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak il dışından ve yurt dışından gelen sporcuların, Erzurum’un tarihi ve kültürel yerlerini gezmeleri ve kenti tanımaları için çalışma yapılmasını istedi. Bugün mesaisinin son bölümünü Atlama Kulelerine ve Buz Paten Salonlarına ayıran Vali Altıparmak buralarda incelemelerde bulundu. Vali Yardımcısı Naci Aktaş ile birlikte ilk önce Atlama Kulelerine giden Vali Altıparmak burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’dan bilgiler aldı.

ANTRENÖRLERE ERZURUM'U SORDU

Kulelerin en üst katından bir süre Erzurum’u seyreden Vali Altıparmak daha sonra 2000 kişilik Buz Paten Salonuna geçti. Salonda antrenman yapan İstanbul Olimpik 2023 ve Ankara Altın Patenciler buz pateni takımlarının çalışmalarını bir süre izleyen Vali Altıparmak takım antrenörleri Cenk Ertaul ve Tayfun Anur ile sohbet etti. Buz Pateni üzerine konuşan Vali Altıparmak Erzurum’u gezip gezmediklerini sorarak,  gerek il dışından ve gerekse yurt dışından gelen sporcuların, Erzurum’un tarihi ve kültürel yerlerini gezmeleri ve kenti tanımaları için çalışma yapılması gerektiğini söyledi.

''BERABER ÇALIŞALIM''

Erzurum’daki salonlarda dışarıdan takımların olmasının müthiş bir şey olduğuna dikkat çeken Vali Altıparmak salonların tüm Türkiye’ye ve yabancı ülkelere açılması gerektiğini ifade etti. Antrenörler Ertaul ve Anur’un Rusya Buz Pateni Milli Takımını Erzurum’a getirmek istediklerini söylemeleri üzerine bu konuda birlikte çalışma teklifinde bulunan Vali Altıparmak “Beraber çalışalım, ne gerekiyorsa yapalım getirelim. Rus Milli takımının, onları takip eden basın mensuplarının buraya gelmesi müthiş bir şey olur” dedi.Vali Altıparmak’ın, 2 haftadır Erzurum’da kamp yapan İstanbul Olimpik 2023 ve Ankara Altın Patenciler buz pateni takımlarının antrenmanlarını izlemesi takım antrenörlerini ve sporcularını oldukça mutlu etti. Aynı zamanda Milli takım antrenörleri de olan Cenk Ertaul ve Tayfun Anur bu ziyaretten ve Vali Altıparmak ile sohbet etmekten büyük keyif aldıklarını ve motive olduklarını belirttiler.

 

Etiketler : Erzurum, spor, Vali, tarih,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler