Yaralı Aslan'a kötü futbolla ilaç olduk

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 24.10.2020 22:01:00
Hakem Arda Kardeşler'iin özellikle 1. gol öncesi İbrahim Akdağ'a yapılan faülü vermemesi tepki çeti.
Yaralı Aslan'a kötü futbolla ilaç olduk

RADARHABER / ERZURUM
Süper Lig'in 6. haftasında BB Erzurumspor, evinde konuk ettiği Galatasaray'a 2-1 mağlu oldu. 3 haftalık arayı hiç hazırlık maçı yapmadan sadece bir iki saatlik antrenmanlarla geçiren BB Erzurumspor, çok kötü bir futbol sonunda kaybederek hayal kırıklığı yarattı. Hakem Arda Kardeşler'iin 1. gol öncesi İbrahim Akdağ'a yapılan faülü vermemesi tepki çeti. Maç sonu değerlendirmede bulunan futbolculardan İbrahim Akdağ, "İstediğimiz şeyleri yapamadık, bugünün bahanesi yok, bu şekilde geçirmiş olduk. Önümüzdeki maçlarda daha derli toplu olacağız’’ derken, Murat Uçar ise, ‘’Pandemi yüzünden Hatay maçını oynayamadık, yaklaşık 21 günlük ara ritmimizi bozdu’’ şeklinde konuştu. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, ilk 11'de Sissoko ile başlamayarak tepki çekti. Kaleci Farnolle ise yediği hatalı goller nedeniyle, devre arasında acilen bir kaleci transferi yapılması gerektiğini göçsterdi. 
 
 
Maçtan dakikalar (İlk yarı)
 
 
3. dakikada Galatasaray atağında Belhanda’nın ara pasıyla topla buluşan Falcao kaleci Fernolle ile karşı karşıya kaldı, plase vuruşunda top direkten döndü. Defans topu uzaklaştırdı.
 
 
12. dakikada Falcao’nun pasıyla topla buluşan Emre caza sahası sol köşesinden sert vurdu, top auta çıktı.
 
 
20. dakikada Belhanda Babel’den aldığı pasla çalımlarla ceza sahasına kadar geldi sol kanatta uygun durumda olan Emre’ye uzattı. Emre’nin sert şutunda kaleci Fernolle’nin müdahalesine rağmen top filelere gitti. 0-1
 
 
30. dakikada Babel’in pasıyla topla bulaşan Emre sert vurdu. Kaleci Fernolle direğin dibinden topu çelerek ikinci gole izin vermedi.
 
 
33. dakikada sol kanattan gelişen BB Erzurumspor atağında arka direkte topla buluşan Novikovas set vurdu top üstten auta çıktı.
 
 
38. dakikada Novikovas’ın pasıyla topla buluşan Gomes ceza sahasına girdi sert vurdu, kaleci Okan topu uzanarak kornere çeldi.
 
 
44. dakikada Gomes ceza sahası içerisinde Marcao tarından düşürülmesi sonucu hakem Arda Kardeşler VAR uyarısıyla pozisyonu izleyerek penaltıya karar verdi.
 
 
45. dakikada penaltı için topun başına geçen Novikovas meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-1
 
 
Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
 
 
51. dakikada Sarracchi’nin ortasında arka direkte topa iyi yükselen Falcao’nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
 
 
64. dakikada Babel’in ortasında arka direkte topla buluşan Falcao düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-2
 
Stat: Kazım Karabekir
 
Hakemler: Arda Kardeşler xx, Aleks Taşçıoğlu xx, Volkan Ahmet Narinç xx
 
BB Erzurumspor: Fernolle xx, Murat xx, Mina xx, Hasan xx, Mücahit xx (Sadiku dk. 84 ?), Emrah x (Rashad dk. 84 ?), İbrahim xx, Boumal xx (Sissoko dk. 46 xx), Obertan x (Donald dk. 65 x), Novikovas xx (Hamroun dk. 77 x), Gomes xx
 
Yedekler: Kayacan, Gökhan, Adolphe, Osman, Cenk Ahmet
 
Teknik Direktör: Mehmet Özdilek
 
 
Galatasaray: Okan xx, Omar xx, Marcao xx, Luyindama xx,
Sarracchi xx, Taylan xx, Emre Kılınç xx (Emre Akbaba dk. 88 ?), Belhanda xx (Oğulcan dk. 90 ?), Ömer Bayram xx (Donk dk. 88 ?), Babel xx Arda Turan dk. 65 x), Falcao xx
 
 
Yedekler: Fatih, Şener, Kerem Aktürkoğlu, Emre Taşdemir, Ali
Yavuz, Diagne
 
 
Teknik Direktör: Fatih Terim
 
 
Goller: Emre (dk. 20), Falcao (dk. 64) (Galatasaray), Novikovas (dk. 44 pen.) (BB Erzurumspor)
 
 
Kırmızı kart: Falcao (dk. 73) (Galatasaray)
 
 
Sarı kartlar: Falcao, Ömer Bayram, Arda Turan (Galatasaray)
 
 
 
FATİH TERİM: “3 PUAN BİZE İYİ GELDİ AMA FALCAO’YU KAYBETTİĞİMİZE ÜZGÜNÜZ”
 
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “3 puan bize iyi geldi, küçük bir moral oldu ama Falcao’yu kaybettiğimize üzgünüz” dedi. Terim, “Zor bir maç oldu. Kazanacağımız maçları kaybetmek, pandemi döneminde başımıza gelmeyen kalmayan bir ortam olunca oyuncularımız tedirgin, 'yine mi' psikolojisi içerisinde. Buna rağmen hafta içinde neler çalıştığımız sahada görüldü. Oyuna hakim de olduk, oyunu kontrol altına da aldık. Topun daha fazla sahibi olduk. Zaman zaman sıkıntı da yaşadık ama baktığımız da genel olarak kazanması gereken takım gibi duruyoruz. 3 puan bize iyi geldi, küçük bir moral oldu. Falcao’yu kaybettiğimize üzgünüz” dedi. Hakemler hakkında değerlendirmelerde bulunan Terim, “Konuştuğum zaman ceza yiyorum çok da adil olmuyor. Anlamadığım bir şey var, bir takım hakemler bize uzun zamandır gelmiyor niye gelmiyor bilmiyorum. Maçımızda kötü yönetim gösterilir tamam, kendi cezasını federasyon veriyor zaten. Biz herkese açığız kimsenin de peşinden gitmiyoruz zaten. Toplam onlarca maç hakem cezaları yediğimiz raporla oldu ama futbol devam ediyor. Her hakemin bize verilmesi doğru bir karadır. Hakem kararları hep tartışılıyor. VAR, var olmak için futbolu var etmek için geldi ama o da sayısal fazlalık, kamera fazlalığı olmasına rağmen şikayetler daha da arttı. Bende VAR’ın olmasından yana oyumu kullanmama rağmen bu gidişle olaylar başka tarafa evrilecek gibi geliyor bana” diye konuştu.
 
 
“HER GELDİĞİMDE BİR ŞEKİLDE GALATASARAY
TARAFTARINDAN KOPARTILDIM”
 
 
Galatasaray taraftarına söz verdiğini ifade eden Terim, “Kaybettiğinizde suçlu tektir, kazandığınızda kazanan herkestir. Çeşitli defalar Galatasaray’dan ve Galatasaray taraftarından kopartıldım. Sonradan haklılığımız çıkmasına rağmen bir boşluk, bir süreç yaşandı. Galatasaray için devamlılık çok daha başka başarılar getirilebilirdi. O yüzden bu sefer gelirken Galatasaray taraftarına söz verdim. Normal olarak herkes benim karakterimi ne olduğunu bilir. Ben 50 senedir bu camianın içerisindeyim. Her geldiğimde bir şekilde Galatasaray taraftarından kopartıldım. Bu sefer gelirken onlara söz verdim, sözü mü tutmaya çalışıyorum. Herkes benden, bu durumda benim neler yapabileceğimi bilmesine rağmen, nasıl bir tepki göstereceğimi bilmelerine rağmen benim için asıl olan Galatasaray ve taraftar olduğu için sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum. Sanılmasın ki içeride ve ya dışarıdakilerin niyetlerini, hesaplarını, arkamdan planlarını bilmiyor değilim. Sanılmasın ki farkında değilim, her şeyin farkındayım. Galatasaray taraftarına sözüm var ama bilinsin ki artık kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım” açıklamalarında bulundu.
 
 
MEHMET ÖZDİLEK: “3 HAFTADIR OYNAMAMANIN SIKINTISINI BUGÜN ÇOK CİDDİ HİSSETTİK”
 
 
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise,  “Beklentilerin çok altında kaldık, oyun içine çok müdahil olamadık. Ritim olarak sıkıntı yaşayacağımızı tahmin ediyordum ama bu kadar takımın geneline yansıyacağını tahmin etmiyordum. Bu tür müsabakalarda 8-9 tane oyuncunuzun iyi oynaması lazım. Maalesef bu sayıya ulaşamadık bu olayın bir tarafı. İkinci tarafı hakem tarafı, biz kötü oynadığımızı kabul ediyoruz. Galatasaray takımını da tebrik ediyoruz. Ama oyun 0-0 iken golün başlangıcı faul değil ise bana Arda hocam anlatsın. Arda hocam da görmediyse VAR denilen bir şey var. Bu faul olmazsa daha nasıl faul olabilir bana anlatırlarsa sevinirim. 35-40 yıldır bu camianın içerisindeyim. Attığımız penaltıda da VAR olmasa penaltı da gitti. Hata olacak ama bu kadar bariz hata olunca niyetler başka tarafa mı gidiyor diye düşünüyorsunuz. Biz kendi içimizde kötü oynadığımızı kabul ediyoruz. Biz oyunla düşelim, hakemin vereceği ters kararla düşmeyelim. Böyle kazanacaksak kazanmayalım. Oyun içerisinde orta hakem faul diyor, VAR’da ki yok diyor. Galatasaray’ı tebrik ediyoruz. 3 haftadır oynamamanın sıkıntısını bugün çok ciddi bir şekilde hissettik. Ama lig çok uzun bir maraton bunun altından kalkarız” şeklinde konuştu.

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler