Yaz Spor Okulları'na afişli tanıtım

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 17.06.2013 17:06:00
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları için kolları sıvadı.
Yaz Spor Okulları'na afişli tanıtım

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları için kolları sıvadı. Yaz spor okulları için geri sayım başlarken, okullara ve spor salonlarına afişler asılarak tanıtım yapılıyor. 

AFİŞLER HERYERDE DAĞITILIYOR

GHSİM İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, Erzurum GHSİM olarak 29 Haziran’da start alacak olan Yaz Spor Okulları için okullara tanıtım afişleri asarak öğrencileri spor yapmaya davet ettiklerini söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Faaliyet Programı’nda yer alan Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları'nın kayıtları başlıyor. Bunun için Erzurum GHSİM’de de afişli tanıtımlar yapılıyor.

KAYITLAR BAŞLADI

Erzurum GHSİM’nin spor tesislerinde 5-18 yaş arasındaki gençlere Atletizm, yüzme, basketbol, Karate, voleybol, eskrim, masa tenisi, tenis, teakwondo, judo, güreş, Kayak, badminton, Buz sporları, Engelliler Spor, Okçuluk ve satranç, başta olmak üzere çeşitli spor branşlarında açılan Yaz Spor Okullarına kayıtlar başlamış durumda. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, bu yıl Yaz Spor Okulları’na en az 15 Bin genci beklediklerinin altını çizerek, “Çocukları ve gençleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak için her yıl geleneksel olarak açtığımız yaz spor okullarını bu yılda açacağız. 50’yi aşkın antrenör bu kurslarda görev yapacak” diye konuştu.

 

Etiketler : Erzurum, afiş, okul, yaz,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler