Yeni yönetim görev dağılımı yaptı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 06.01.2019 20:00:00
BB Erzurumspor’da yeni yönetim kendi arasında görev dağılımı yaptı.
Yeni yönetim görev dağılımı yaptı

Sinan AYDIN'ın haberi...
 
 
RADARHABER / ERZURUM
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da yeni yönetim kendi arasında görev dağılımı yaptı. Cumartesi günü İbrahim Erkal Kültür Merkezi’nde yapılan olağan genel kurulda iş başına gelen Hüseyin Üneş Başkanlığındaki yönetim, kongrenin ardından Kulüp Binasında görev dağılımını gerçekleştirdi.
 
BASINLA TANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
 
17 kişilik yönetim kurulu, görev dağılımının ardından Erzurum basını ile tanışma yemeğinde buluştu. Toplantıda Başkan Hüseyin Üneş, ilk işlerinin trafnsfer çalışmaları olacağını söyledi. Başkan Üneş, '' Hocamızın raporuyla ayrılma ihtimali olan birkaç arkadaşımızla yollarımızı ayırabiliriz. Çünkü bunlar kolay değil, yaptığımız sözleşmeler bizleri çok sert şekilde bağlıyor. İşin içinde mali konular olduğu için bu işler öyle kolay olmuyor" dedi.
 
BAŞKAN ÜNEŞ: 3 FUTBOLCU İLE CİDDİ YOL KATETTİK
 
Başkan Üneş, '' Transfer çalışmaları kapsamında hocamızın verdiği rapor doğrultusunda '5-6 futbolcu ile görüştük ve 3 futbolcuyla çok ciddi yol katettik. Geldiğimiz noktada kamuoyunda yazılan çizilen futbolcular oldu ama bitirme noktasında olduğumuz futbolcular var. Bir taraftan kulübün ekonomik durumunu ele alırken bir taraftan da teknik heyetin sunduğu raporu göz önünde tutarak takımımıza en doğru transferleri yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 
 
 
 
 
İŞTE YENİ YÖNETİMİN GÖREV DAĞILIMI
 
 
Mavi-beyazlılarda, görev dağılımı şöyle oluştu:

 

Hüseyin Üneş (Başkan), Ünsal Kıraç (Genel Sekreter, Stadyum ve Tesisler Sorumlusu, Maç Organizasyonu), Lütfi Şahsuvaroğlu (Asbaşkan), Ömer Düzgün (Başkan Yardımcısı, Mali İşler, Sponsorluk ve Pazarlama), Suat Aydın (Futbol Şube Sorumlusu), Hayrettin Aydın (İl Güvenlik Kurulu Temsilcisi, Taraftar Dernekleri Sorumlusu), Yavuz Güney (Alt Yapı Takımlar Sorumlusu), Celil Polat (Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler), Ahmet Kaya (Store ve Lisanslı Ürünler Sorumlusu), Taha Emre Balta (Futbolcu İzleme Ekibi Sorumlusu), Fuat Demir (Yeni Kaynaklar Oluşumu), Mustafa Akbulut (Dernekler, STK ve Temsilcilikler Sorumlusu), Hulki Aşır (Sağlık İşleri Sorumlusu), Uğur Akdemir (Projeler Sorumlusu), Özcan Uluğ (Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Sorumlusu), Murat Avcı (Dış İlişkiler Sorumlusu), Ahmet Dal(Basın ve Medya Sorumlusu) 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler