Yetenek avcısı Erzurum’daydı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 13.05.2013 05:08:00
19 Mayıs kapsamında ‘Yetenek Avcısı’ ve ‘Yurdum İnsanı Spor Yapıyor’ Programları kapsamında Erzurum’da da etkinlik yapıldı
Yetenek avcısı Erzurum’daydı

 

RADARHABER / ERZURUM

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençliek Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Yetenek Avcısı’ ve ‘Yurdum İnsanı Spor Yapıyor’ Programları kapsamında Erzurum’da da etkinlik yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün organize ettiği “Yetenek Avcısı” ve “Yurdum Spor Yapıyor” Programları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri için tüm Türkiye’yi bir uçtan bir uca dolaşmaya devam ediyor. “Yetenek Avcısı” ve “Yurdum İnsanı Spor Yapıyor” oyunlar grubu Erzurum’da Yakutiye Spor Salonu’na kuruldu. Gün boyu minikler ve gençler oyunlar grubunda oynayıp, bol bol spor yaptı. Ayrıca Yetenek Avcısı Spor Ekibi de gösteri yaptı. Aerobik gösterilerinin yanı sıra Vuşu, Capoeira gösterileri yapılan etkinlikle Erzurum GHSİM’nin boksörleri, güreşçileri, judocuları ve taekwondocuları da gösteri yaptı. Yetenek Avcısı ekibinin gösterileri nefesleri keserken, vuşucuların gösterisi de büyük bir alkış aldı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Sporu tüm topluma yayarak, bir yaşam tarzı haline getirmeyi amaçlayan “Yetenek Avcısı” ve “Yurdum Spor Yapıyor”  Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, muhteşem spor gösterileri, gençlik standları, ödüllü yarışmaları, dijital oyunları, sürpriz konukları ve sürpriz hediyeleriyle Bayram kutlamalarını sürdürüyor. Yetenek Avcısı, Gençlik Haftası etkinlikleri süresince, her gün üç ayrı ilde spor gösterileri ile Gençlik ve Spor Bayramını renklendirmeyi hedefliyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, “Yetenek Avcısı” ve “Yurdum Spor  Yapıyor” ekibinin muhteşem gösterileri ve çeşitli oyun grupları ile Bitlis, Erzurum ve Ordu’da spor şenliği yaşattı. İzleyiciler, milli sporcuların gösterileri ve oyun grupları ile Gençlik ve Spor Bayramını doyasıya kutladı. Ülkemiz 2020 İstanbul olimpiyatlarına hazırlanırken, Yetenek Avcısı ve Yurdum Spor Yapıyor ekibi Gençlik ve Spor Bayramında yaptığı etkinliklerle herkesi spor yapmaya davet ediyor. Yetenek Avcısı Etkinlerine Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz da katıldı. Oldukça renkli gösterilerin yapıldığı etkinlik, hava muhalefeti nedeniyle Yakutiye Kent Meydanı’nda yapılamadı ve etkinlik Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı.

 

 

Etiketler : yetenek, avcı, gençlik,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler