'YönTıme' Erzurum'a yön veriyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 23.05.2013 18:00:00
Yavilioğlu Reklam, 12 yılda ‘YönTime’ markasıyla dünyanın dört bir yanına Erzurum mührünü vurdu.
'YönTıme' Erzurum'a yön veriyor


RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum’da 2001 yılında faaliyete başlayan Yavilioğlu Reklam, 12 yılda ‘YönTime’ markasıyla dünyanın dört bir yanına Erzurum mührünü vurdu. Yurt içinde ve yurt dışında açılan sayısız fuar organizasyonunda boy gösteren Yavilioğlu Reklam, ‘YönTime’ markasını adeta dünyanın dört bir yanına taşıdı. Merkezi Erzurum’da bulunan şirket, 3 yıl önce İstanbul’da, geçtiğimiz aylarda da Ankara birer şube açtı. Şirketin Almanya ve Dubai’de de temsilcilikleri yurt dışı temsilcilikleri bulunuyor. 
 
"ÖNÜMÜZE ÇIKAN ENGELLERE RAĞMEN..."
Erzurum’da 21 yılında başlattıkları mimari yönlendirme sistemleri seferberliğini, 12 yılda dünyaca ünlü bir markaya dönüştüren Yavilioğlu Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavilioğlu, “Dünyanın dört bir yanına Erzurum’un adını taşıyor, Erzurum rüzgarları estiriyoruz” dedi. 2001 yılında YönTime markası ile mimari yönlendirme sistemleri üreteceklerini söylediklerinde karşılarına onlarca engelin çıkabileceği şeklindeki telkinlerle karşılaştıklarını kaydeden Yavilioğlu, “Bize kalifiye iş gücü bulamayacağımızı pek çok engelle karşılaşacağımızı bu iş için yeterli bilgi tecrübe ve kaynaklara sahip olmadığımızı söyleyenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çoktu. YönTime olarak başladığımız işi sonuna kadar götüreceğimizi ve önümüze çıkan engellere rağmen kararlı bir şekilde sabırla çalışacağımızı söyledik ve sözümüzün arkasında da durduk” diye konuştu.
 
2001 YILINDA ERZURUM’DA İŞE KOYULDULAR
2001 yılından bugüne kadar YönTime olarak geliştirdikleri ürünleri kurdukları son teknolojiyle donanımlı fabrikayla piyasaya sunduklarını anlatan Ahmet Yavilioğlu, “Yavilioğlu Reklam olarak, Türkiye’nin bütün illerine sattığımız ürünlerle, katıldığımız yerli ve yabancı fuarlarla, kurduğumuz dış ticaret ağı ile çalıştığımız kurum kuruluş özel sektör firmaları reklamcı müşterilerimizle ve aldığımız yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle göstermiş olduğumuz inancın ve sabrın boş olmadığını ortaya koyduk” şeklinde konuştu.
Almanya’da katıldıkları FESPA fuarında ziyaretçilerin hayretle Türkiye’de üretildiğine inanmadıkları ve fabrikalarını ziyarette ısrar ettikleri ürünlerinin bugün Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde boy göstermeye başladığını vurgulayan Ahmet Yavilioğlu, “Erzurum’dan başlattığımız hamle çok geniş bir yelpazeye sahip oldu. Bugün Türkiye’nin hangi şehrine giderseniz gidin girdiğiniz 3 kurumdan ikisinde muhakkak YönTime ürünleriyle karşılaşırsınız” dedi.
 
ULUSLARARASI FUARLARDA BİR ERZURUM MARKASI
Yavilioğlu Reklam’ın, her yıl en az 10 uluslararası fuarda boy gösterdiğini dile getiren Ahmet Yavilioğlu, “YönTime markamız, TÜYAP Fuar Merkezi ve CNR Fuar Merkezinde Sign Açık Hava Reklamcılık Fuarı, Uluslar Arası Yapı Fuarı, Kent Fuarı, EXPOMED Medikal Fuarı, Promosyon Fuarı, LED Fuarlarında YURT DIŞINDA FESPA ALMANYA Fuarı, AZERBAYCAN Bakü Türk İhraç Ürünleri Fuarı, ERBİL Reklam Fuarı, DUBAİ REKLAM FUARI ile yerli yabancı pek çok firma kurum kuruluş ile başarılı iş anlaşmalarına imza atmıştır. Şirketimiz, Türkiye dışında Türkmenistan ve Bakü’de hastanelerin mimari yönlendirmelerini yapmış olup, Ortadoğu’da pek çok ülkeye ürün ihraç etmektedir. Yurt dışında verdiği bayiliklerle ürünlerinin ne kadar kaliteli ve talep gördüğünü kanıtlamıştır. Sadece sattığı ürünlerle değil aldığı kalite belgeleri ve kusursuz geliştirdiği sistem ve mekanizmaları ile de ürünlerinin çağımızın getirdiği standartlara uygun olduğunu göstermiştir. 2013 yılında yapımına başladığımız yeni fabrikamız ile istihdam kapasitesini üçe katlamayı planlamaktayız. Şirketimiz, son teknoloji makine ve ekipmanlarıyla üretim kapasitesini gün geçtikçe arttırmaktadır. 2013 yılında geliştirdiği yeni nesil yönlendirme sistemlerinin tanıtım heyecanını yaşayan YönTime tamamı patentli ürünlerine yeni pratik kaliteli ürünler katmaya devam etmektedir” diye konuştu.

Şirketim üretim merkezini daima Erzurum’da tuttuklarını ve tüm zorluklara rağmen bu konuda ısrarcı olduklarını vurgulayan Yavilioğlu, İstanbul ve Ankara’da şube düzeyinde faaliyete gösterdiklerini bildirdi. Ahmet Yavilioğlu, “Batıda hammadde sağlanmasındaki kolaylık kalifiye iş gücü çokluğu, ulaşım ve prestij gibi avantajları göz ardı ederek sermayemizi, üretimimizi ve istihdamımızı bölgemizde tutarak bölgenin gelişimi ve vizyonuna katkı sağlamaktaki kararlılığımızı sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Etiketler : dünya, reklam, Dubai,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler