ABİGEM'den 90 kursiyere sertifika

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 13.05.2013 04:49:00
Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM), uygulamalı girişimcilik eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları verdi.
ABİGEM'den 90 kursiyere sertifika

RADARHABER /

Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ve KOSGEB Erzurum Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları verildi. ETSO Konferans Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir, KOSGEB Erzurum Hizmet Merkezi Müdürü Ayhan Çarlıoğlu, ETSO Genel Sekreteri Av. Harun Delibaş, ABİGEM Koordinatörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Uzmanı Fatih Yılmaz ve kursiyerler katıldı. Törende, ETSO Genel Sekreteri Av. Harun Delibaş, KOSGEB Erzurum Hizmet Birimi Müdürü Ayhan Çağrlıoğlu ve ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir birer konuş yaptı.

90 KURSİYERE SERTİFİKA

Konuşmasında, girişimciliğin önemine değinen ETSO Başkan Vekili Demir, “Umut ediyorum ki, bir süre sonra hepiniz KOSGEB’ten destek alarak kendi işletmelerinizi açacaksınız ve ilimizdeki ticari hayatının bir ferdi olacaksınız. Önünüze çıkan bu destek fırsatını iyi değerlendirdiğiniz takdirde hem bir ticari kazanç elde edeceksiniz, hem de şehrimizin ekonomisine bir katkınız olacak. Sakın aldığınız bu belgeleri evinizin bir köşesinde saklamayın, en iyi şekilde değerlendirin” diye konuştu. Konuşmaların ardından, düzenlenen eğitim programına katılarak, “Girişimcilik Özelliklerinin Sınanması”, “İş Fikri Geliştirme”, “Pazar Araştırması” ve “Pazarlama Planlaması” gibi konularında eğitim olan 90 kursiyere sertifikaları verildi. 

 

Etiketler : sertifika, kurs, eğitim,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler