Başkan Cengiz'den yatırımcılara ziyaret

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 04.07.2013 18:43:00

RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni yatırım yapan işadamlarına ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Belediye Meclis Üyesi Cafer Pala ve Başkan Yardımcısı Hadi Zaimoğlu ile birlikte yatırımcıları ziyaret eden Başkan Cengiz, işadamlarıyla sohbet etti. Üretimin yapıldığı fabrikalarda da incelemelerde bulunan Cengiz, yerel ürünlerin kalite ve standardının çok yüksek olduğunu ve halkın bu ürünlere sahip çıkmak adına önceliğini Erzurum markalarına vermesi gerektiğini ifade etti. 
 
"YATIRIMCILAR BAŞIMIZIN TACI"
Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım ve üretim yaparak istihdama katkıda bulunan işadamlarının her zaman yanlarında olduklarının altını çizen Başkan Cengiz, “Şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için üretim yapan, insanımıza iş ve aş imkanı sunan her müteşebbis bizim başımızın tacıdır. Yerel yöneticiler olarak bizlerin görevi onlara destek olmak, moral ve motivasyonlarını artırmaya yönelik çalışmalarda bulunmak. Aziziye Belediyesi olarak, biz üzerimize her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Göreve başladığımız ilk günden itibaren ilçemize yatırım yaparak, bölgemizde istihdama katkıda bulunacak her müteşebbise kapımızın ardına kadar açık olacağını söyledik. Yeterki şehrimizin insanına iş ve aş kapısı açacak yatırımcılar olsun. Biz onların memurları gibi çalışmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.
 
"YEREL ÜRÜNLERİ TÜKETELİM"
Yöneticilerin olduğu gibi, işadamı ve yatırımcıların da motivasyonlarının önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Cengiz, üreten ve istihdam sahası oluşturan müteşebbislerin her zaman desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı. Yerel ürünlerin tüketimi konusunda vatandaşlara da büyük görev düştüğünü hatırlatan Başkan Cengiz, “Üretimde Erzurum çok ciddi mesafe kat etti. Artık her sektörde vatandaşlık sorumluluğuyla yerel ürünleri desteklemek için sahip çıkmalı bu şehrin yatırımcısına gözbebeğimiz gibi bakmalıyız.” diye konuştu.
 
İŞADAMLARI : ÇOK FAZLA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren işadamları da, Başkan Cengiz’e teşekkür ederek, “Yatırımcılar aslında çok fazla bir şey istemiyorlar. Şehrin yöneticilerinin kapımızı çalıp, ‘bir ihtiyacınız var mı?’ demeleri bile bizler için çok önemli. Yüzlerce insan buralarda ekmek yiyor ve bizler bu şehrin insanına iş vermekten her zaman gurur duyuyoruz. Şehrimizden ve yöneticilerimizden isteğimiz bizlere sahip çıkmaları, her sektörde yerel ürünleri tercih etmeleridir.” şeklinde konuştular.
Foto Galeri
Etiketler : Erzurum, Fatih, organize, bölge,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler