Başkan Oral sıkılmadık el bırakmadı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 02.11.2022 15:08:00
Ticaret Borsası Başkanı ve Başkan adayı Hakan Oral, yaptığı her ziyaret de üyelerden büyük ilgi görüyor.
Başkan Oral sıkılmadık el bırakmadı

RADARHABER / ERZURUM
Hafta sonu yapılacak olan Borsa Başkanlığı seçimleri öncesi yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Ticaret Borsası Başkanı ve Başkan adayı Hakan Oral, yaptığı her ziyaret de üyelerden büyük ilgi görüyor. 5 Kasım tarihinde yapılacak olan Erzurum Ticaret Borsası seçimleri öncesi yönetimi ile birlikte saha çalışmalarını sürdüren mevcut Başkan Hakan Oral, gerek şehir merkezi ve gerekse İlçelerde yaptığı üye ziyaretlerinde sevgi seli ile karşılaşıyor. Pandemi süreci yaşanmasına rağmen Borsa Başkanı olarak yaptığı etkin çalışmalar ile büyük beğeni toplayan Hakan Oral, ziyaret için gittiği üyelerden tam destek alıyor.
 
 
 
 
Gördüğü sıcak ilgi ve alakadan dolayı mutlu olan Borsa Başkanı Hakan Oral, "Yol arkadaşlarımızla birlikte üye ziyaretlerimize devam ediyoruz. Çaldığımız her kapı ardına kadar açılıyor, Erzurum için verdiğimiz mücadele karşılık buluyor. Çok şükür üyelerimiz yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları çok yakından biliyor. Biz birileri gibi sadece laf üretmiyoruz. Biz yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olarak yine büyük projeler ile üyelerimizin karşısına çıkıyoruz. Bu şehrin gelişmesi, üretmesi ve kazanması için yola çıkan biz inanmışlar, seçim çalışmalarımızda üyelerimizin bizlere gösterdiği sevgi seli karşısında çalışma şevkimiz daha da artıyor.  Memleketi kendine dert edinmiş ve bize inanmış tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
 
 
 
 
Erzurum birlikte güçlü diyerek çıktığımız bu yolda, üyelerimizin bizlere gösterdiği teveccühle sorumluluğumuzun arttığını görüyoruz. Buna layık olmak için mücadelemize devam edeceğiz. Her çaldığımız kapıda gördüğümüz nezaket, yolumuzun önemini bir kez daha gösteriyor. tüm üyelerimize sonsuz Teşekkürler. Saha ziyaretlerimizde Görüyoruz ki, Erzurum 4 yıllık süre zarfında Borsamız için gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin farkında"dedi.  
 
 
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler