Bayram temizliği yaparak işe başladılar!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 10.10.2013 16:34:00
İŞ-KUR Erzurum İl Müdürlüğü tarafından 2 bin kişi işe yerleştirildi.
Bayram temizliği yaparak işe başladılar!

RADARHABER / ERZURUM
İŞ-KUR Erzurum İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen çalışma kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve alt belediyeler, ESKİ, Milli Eğitim birimleri, Müftülükler, İl Özel İdaresi ve Kültür İl Müdürlüğü kurumlarının gerçekleştirdiği toplam 74 proje kabul edildi. Projelerde görev almak üzere ilgili şartları tutan işsiz vatandaşlara yeni istihdam alanları oluşturuldu.Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı’na bağlı park ve bahçeler şantiyesinde düzenlenen etkinlikle proje hakkında kamu kurumlarının yetkililerine bilgiler aktarıldı ve çalışma startı verildi.
Programa Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İŞKUR Erzurum İl Müdürü Ahmet Ötügen ve diğer yetkililer katıldı.Burada bir konuşma yapan Vali Altıparmak, büyük devlet olma sorumluluğuna dikkati çekerek, “Büyük devlet olmanın büyük sorumlulukları vardır. Büyüyen ve güçlenen Türkiye Cumhuriyeti Devleti, işsiz vatandaşlarına istihdam oluşturma politikasına dün olduğu gibi bugünde devam etmektedir. Bugün burada 2 bin vatandaşımızın güzel bir ekmek kapısına dahil olmasının sevincini yaşıyoruz” dedi.
 
 
“İŞSİZE İŞ, AŞSIZA AŞ VERİYORUZ”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler de Hükümetin sosyal devlet ilkesine vurgu yaparak, “Hükümetimizin sosyal devlet olma ilkesi bugün Avrupa ülkelerine örnek olmuştur. İşsize iş, aşsıza aş veren AK Parti Hükümeti sayesinde her geçen gün güçlenen bir ekonomiye sahibiz” diye konuştu.Başkan Küçükler, şöyle devam etti: “Bugün burada çok anlamlı bir programda, istihdam edilen vatandaşlarımızla bir aradayız. Maddi sorunlarla boğuşan bir eve girecek olan ekmekte şehir yöneticileri olarak bizlerin de naçizane bir katkısı varsa ne mutlu bize. Bölgenin hamisi olan Erzurum’u Anadolu’nun zirve kenti yapma çabamızın heyecanı ta ilk günkü gibidir. Hedeflerine emin adımlarla ilerleyen güçlü bir Erzurum’un inşası için elimizden gelen gayreti topyekûn sunmanın çabası içerisindeyiz.”Vali Altıparmak ve Başkan Küçükler, yeni bir işe kavuşan Erzurumlulara çalışma hayatlarında başarılar diledi. 
Etiketler : Erzurum, bayram, , temizlik,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler