
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Bazı Para Birimlerinde İmza Değişiyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EKONOMİ Haberleri | 05.03.2020 10:58:00 |

Sinan AYDIN'ın haberi...
RADARHABER / ERZURUM
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) tarafından yapılan açıklamada, bazı para birimlerinde imza değişikliğine gidileceği duyuruldu. E9 Emisyon Grubu IV. tertip 200, 20 ve 5 TL banknotlar 2 Mart'tan itibaren tedavüle verilecek. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB) yapılan açıklamaya göre, 1211 sayılı Kanun'un bankaya verdiği yetkiye dayanarak, E9 Emisyon Grubu IV. tertip 200, 20 ve 5 TL banknotlar, 2 Mart 2020 tarihinden itibaren tedavüle verilecek. IV. tertip 200, 20 ve 5 TL banknotlardaki imzalar, TCMB Başkanı Murat Uysal'la birlikte, 200 TL banknotlarda Başkan Yardımcısı Emrah Şener'e, 20 TL banknotlarda Başkan Yardımcısı Oğuzhan Özbaş'a, 5 TL banknotlarda Başkan Yardımcısı Uğur Namık Küçük'e ait olacak şekilde yeniden düzenlendi. Söz konusu banknotlar, üzerindeki imzalar dışında boyutları, ön ve arka yüz kompozisyonları ile genel nitelik ve görünümleri bakımından I., II. ve III. tertipleriyle tamamen aynı olacak. I., II., III. ve IV. tertip banknotlar birlikte tedavül edecek olup, IV. tertip 100, 50 ve 10 TL banknotlara ilişkin duyuru daha sonra yapılacaktır.
En Son Haberler
-
Perakende zirvesi sona erdi! Sektör ortak akılda buluştu İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen organizasyon tam not aldı.
-
Perakendeciler zirvesinden müjde: Akademi geliyor TPF “Perakendeciler Zirvesi 2025” Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi.
-
Elmalı’dan Erzurum Ağır Bakım Fabrikası serzenişi ’Erzurum Ağır Bakım eski parlak günlerine dönebilse, işsizlik konusunu başka boyutta konuşur olurduk’
-
Aca Termal Otel gün sayıyor Şehrin sağlık turizmi potansiyelini canlandıracak, Erzurum’un cazibe merkezi haline gelmesine büyük katkı sunacak…
-
Ömer Düzgün güven tazeledi PERDER'in 8’nci olağan genel kurulunda başkanlığa bir kez daha Ömer Düzgün seçildi.
-
ER-KAL Grup’tan Erzurum'a dev yatırım 4 milyon dolara Doğu'nun en büyük metal ürünleri ve çelik kapı fabrikası...
-
Yeni başkan Aykut Özbek oldu Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, yeni başkanını seçti.
-
Yakutiye Belediyesi’nde sözleşme sevinci Yakutiye Belediyesi ile Hizmet İş Sendikesı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
-
Düzgün Market'in 24'üncü şubesi açıldı Düzgün Marketler Zinciri’nin 24’ncü halkası Dadaşken'te yoğun katılımla açıldı.
-
Düzgün Marketler 24. Şubesini Dadaşkent'te Açıyor Düzgün Marketler, Erzurumlulara hizmet etmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor.