Bluepet Erzurum'da 5 istasyon birden açtı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 04.06.2014 19:00:00
LPG markası Ergaz, Bluepet markasıyla girdiği akaryakıt istasyon ağını Türkiye genelinde genişletmeyi sürdürüyor.
Bluepet Erzurum'da 5 istasyon birden açtı

RADARHABER / ERZURUM 
Ulusal Sermaye’nin Gururu, LPG markası Ergaz, 2013 yılında Bluepet markasıyla girdiği akaryakıt istasyon ağını Türkiye genelinde genişletmeyi sürdürüyor. Bluepet, Adapazarı, Hınıs ve Karaçoban’ın ardından, Doğu Anadolu Bölgesi’nde önemli bir hamle yaparak Erzurum’da 5 yeni istasyonla yoluna devam ediyor. 2014 yılında 50 adet bayi oluşturmayı hedefleyen Bluepet, Eskişehir başta olmak üzere diğer illerde de önümüzdeki aylarda açılışlara hazırlanıyor.
Bluepet yakıt istasyonları Doğu Anadolu’dan Türkiye’ye yayılıyor 
Bluepet geçtiğimiz yıl eylül ayında Erzurum’un Hınıs ve Karaçoban İlçelerindeki istasyon açılışından kısa bir süre sonra yeniden Doğu Anadolu’daki yapılanmasına hız verdi.
 
ERZURUM'DA BAYİ SAYISI 7'YE ULAŞTI 
Erzurum Merkez Yakutiye İlçesi’nde Karakoç Petrol, Tortum Yolu üzerinde 17.km’de yer alan Yamanoğlu Petrol, Pasinler İlçesi ve Köprüköy İlçesinde Refikoğulları Petrol, Horasan İlçesi 3.yol mevkiinde Erçelik Petrol, Bluepet bayisi olarak 4-5 Haziran 2014 tarihlerinde açıldı. Böylelikle Bluepet’in Erzurum İli sınırlarındaki bayi sayısı 7’ye ulaşmış oldu. Erzurum’da gerçekleştirilen açılış törenlerine Ergaz Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü     Ebubekir Yağız, Genel Müdür Yardımcıları Ömer Yağız, Faruk Demirci, Bluepet Satış Koordinatörü Yaşar Yılmaz, Ergaz yöneticileri ve yerel idareciler katıldı. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanı Taner Bayır, Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası(PÜİS) Erzurum Şube Başkanı Vahit Bingöl, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, iş dünyası ve sektör temsilcileri yanı sıra vatandaşlar da açılışa yoğun ilgi gösterdi. 
 
 
''BLUEPET TÜRKİYE'NİN GÜCÜDÜR''
Açılış konuşmasında Ergaz Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ebubekir Yağız, “Belki Türkiye’nin yeni bir akaryakıt markasına ihtiyacı yoktu. Lakin Biz, milli bir marka olarak bu topraklarda doğduk. Uzun ve çetin bir yolculuğun bizi beklediğini biliyoruz. Bluepet olarak zirveye ulaşmak için çok çalışacağız. Biz müşterilerimiz adına denetleyici bir göz, bayilerimize adil bir lider, sektörde ise bir avcı olmayı hedefliyoruz.  Gücümüzü, bayrağımızın kırmızısından, ay yıldızdan ve enerjinin mavisinden alıyoruz. Bluepet, Türkiye’nin gücüdür. Dünya standartlarında kaliteli ürünleri depolarımızdan müşterilerimize sunacağız. Ergaz’ı tüketiciler biliyor ve tanıyor. Eminim güvenilen ve bilinen Ergaz’ın gücü, Bluepet’i daha yükseklere taşıyacak.’dedi. Yağız, ayrıca “ Tarihten örnekler vererek devlet yönetimlerine seslendiği konuşmasında hukuk ve adalet vurgusu yaparak rejimlerin özgürlükçü yaklaşımıyla şirketlerin inovasyon yapabileceklerine de işaret etti.

YÜCELİK: DESTEK VERİLMESİ GEREKİR
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, Ergaz ve Bluepet markalarının genel merkezlerini Erzurum’a taşıması çağrısında bulunurken,“Bölgemizden çıkan bu şirketlerin hak ettikleri yere gelmesi için destek verilmesi gerekir.”dedi. Açılışa katılan Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası Erzurum Şube Başkanı Vahit Bingöl, akaryakıt sektörünün genel sıkıntılarını dile getirdiği konuşmasında, gidişatın böyle olması durumunda özellikle şehirlerarası yollardaki istasyonların karsızlıktan kapanacağına değindi.Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Taner Bayır ise, kısa bir konuşma yaparak Bluepet akaryakıt istasyonlarının hayırlı olmasını diledi.Konuşmaların ardından davetlilere Erzurum Halk Oyunlarından Bar gösterileri sunuldu. Gösteri sonrası Bluepet akaryakıt istasyonların açılışı protokol ve Ergaz Yönetim kurulu üyeleri tarafından kurdela kesilerek yapıldı.Bluepet akaryakıt istasyonlarında, benzin, Ergaz otogaz ve dizel yakıtlar uluslararası standartlarda ve kalitede bulunuyor. İlaveten yüksek kalitede motor yağları ve yolculukta ihtiyaç duyulabilecek bütün ürünler marketlerinde satışa sunuluyor.
Etiketler : Erzurum, akaryakıt, blu, istasyon,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler