Bluepet Hınıs ve Karaçoban’da açıldı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 20.09.2013 13:29:00
Bluepet, Türkiye genelinde istasyonlarını birbiri ardına açmayı sürdürüyor.
Bluepet Hınıs ve Karaçoban’da açıldı

RADARHABER / ERZURUM

Akaryakıt sektörüne yüksek standartlarda ürün, çevreye duyarlı hizmet anlayışıyla giren Bluepet, Türkiye genelinde istasyonlarını birbiri ardına açmayı sürdürüyor. Adapazarı’nda açılan ilk istasyonun ardından Bluepet kalitesini, Doğu Anadolu Bölgesi’nde Erzurum’un Hınıs ve Karaçoban ilçelerine taşıdı. 

GÜNEY İLÇELERİNE ANLAMLI YATIRIM

“Ulusal Sermaye’nin Gururu” Ergaz’ın’ın akaryakıt sektöründeki markası Bluepet, Türkiye genelinde istasyonlarını açmayı sürdürüyor. Adapazarı’nda hizmete giren ilk Bluepet akaryakıt İstasyonunun ardından, ikinci ve üçüncü istasyonlar Erzurum’un Hınıs ve Karaçoban ilçelerinde hizmet vermeye başladı.“Türkiye’nin Gücü” sloganıyla yola çıkan Bluepet akaryakıt istasyonlarının Hınıs ve Karaçoban’daki açılış törenlerine, Ergaz Genel Müdürü Ebubekir Yağız ve Ergaz yöneticileri katılırken, yerel yöneticiler, iş dünyası ve sektör temsilcileri yanısıra vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

"BLUEPET 'YOLLARIN EN MİLLİ MARKASI' OLACAK"

Türkiye yollarına, “milli bir marka kazandırma” hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Ergaz Genel Müdürü Ebubekir Yağız, “40 yılllık bir tecrübemiz var ve bunu akaryakıt dağıtım işinde değerlendirmek istiyoruz. Türkiye’nin yedi bölgesinde yatırımlarımız mevcut, bu bakımdan rakiplerimizden bir adım öne çıkacağımızı tahmin ediyorum. Bugüne kadar Ergaz’ın, “sahiplenme ve güven duyma” dinamikleriyle yükseldiğini ifade eden Ergaz Genel Müdürü Ebubekir Yağız, “Bugün, bu dinamiği bir başka işimizde daha yanımızda hissediyoruz. Akaryakıt sektöründe varolan kural tanımaz, acımasız rekabeti tasvip etmiyoruz. İş yapma biçimimiz, değerlerimiz ve bize duyulan güvenle Bluepet markası hayalleri aşarak, yolların en milli markası olacak”dedi.

Yarım asra yaklaşan Ergaz güveni istasyonlarda

“Ulusal Sermaye’nin Gururu” ünvanıyla Türkiye’de ilkleri başaran LPG markası Ergaz, yarım asra yaklaşan tecrübe ve bilgi birikimini Bluepet istasyonlarına yansıtıyor. Bluepet istasyonlarında satışı yapılan Ergaz Otogaz, bütün iklim koşullarındaki performansı, uygun fiyatıyla Ergaz gücünü zevkli bir sürüş keyfine dönüştürüyor. Özellikle otogaz yakıt türünde karşılaşılan motor titreşimi, vuruntu, çekiş gücü kaybı sorunlarına karşı yakıtına son derece güvenen Ergaz, müşterilerine ilave güvence veriyor.

Ürünler sigorta kapsamında 

Bluepet istasyonlarında satılan ürünler, ister benzin, ister otogaz, ister dizel olsun “kalite sigortası” kapsamında. Ürünlere bir nevi genel denetimlere ilaveten güvence veriliyor. Bluepet istasyonuna gelen her tüketiciye ürün ve hizmetin en iyisi sunularak, ne miktarda yakıt alırsa alsın müşteri, eve gelen misafir gibi karşılanıyor.

Bluepet bayilerle birlikte büyüyor

Bluepet bayinin yanında bir anlayışa sahip. Bu yönüyle sektörün bayi üzerindeki baskıcı ve agresif pazarlama yaklaşımından öte kazan kazan mantığı ile, uzun soluklu sağlıklı bir ilişki kurarak bayisiyle birlikte büyüme felsefesini benimsiyor.

Kartallar yüksek uçar

Bluepet kartalının, markayla teması olan herkes için güven unsuru olacağı vurgulanırken, Kartalın müşteriler adına denetleyici bir göz, bayileri adına pazar koşulları dahilinde adil bir lider, sektörde oyunu kurallarına göre oynamayanlar için ise bir avcı olacağı beyan ediliyor.

Mavi renk, hava ve su başta çevreye saygıyı ifade ediyor

Uzun ve titiz bir hazırlık sonrası doğan Bluepet, hayatın vazgeçilmezi hava ve su başta olmak üzere çevreye saygılı bir tutuma sahip. Bluepet’in her yönüyle milli bir marka olmasını tescilleyen amblemindeki ay yıldız da yine gücüne güç katıyor. Renklerindeki kırmızıyı bayraktan, mavisini enerjiden alıyor.



 

Etiketler : Erzurum, Karaçoban, blupet, yakıt,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler