Bulutlar İnşaat yaklaşık 50 bin kişiyi ev sahibi yaptı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 01.10.2019 10:22:00
Erzurum’un yükselen değeri Bulutlar İnşaat, projelerine hiç durmadan 20 yıldır devam ediyor.
Bulutlar İnşaat yaklaşık 50 bin kişiyi ev sahibi yaptı

RADARHABER / ERZURUM 

Konuttan, iş merkezine, fabrikadan antrepolara kadar sayısız inşaatlara imza atan Erzurum’un yükselen değeri Bulutlar İnşaat; yönetimi, idari ve teknik kadrosu, teknik donanım ekibi, 100'ü aşkın personeli ve yılların tecrübesiyle sektörde aranan, güvenilir, güçlü ve hep zirveyi hedefleyen anlayışla projelerine hiç durmadan 20 yıldır devam ediyor. ‘Bulutlarda yerinizi ayırın, ayrıcalıklı yaşayın’ sloganı ile yola çıkan ve her daim müşterilerine ayrıcalığı yaşatan genç iş insanı İbrahim Bulut’un başında olduğu Bulutlar İnşaat, deneyimli kadrosu ile zorluklara da göğüs gererek bugün Türkiye’nin de markası olmayı başardı.

 

50 BİN KİŞİYİ EV SAHİBİ YAPTI, 2 YIL ÜST ÜSTE VERGİ REKORTMENLERİ LİSTESİNE GİRDİ…

 

Erzurum’un yanı sıra İstanbul’da da inşaat sektörünün devleri ile yarışır hale gelen Erzurum’un yüz akı firması Bulutlar İnşaat, bugüne kadar 7 bin 500’ün üzerinde konut yaparak 50 bine yakın kişiyi ev sahibi yapmanın haklı gururunu yaşıyor. Erzurum’da 2 yıl üst üste vergi rekortmenleri arasına da girmeyi başaran Bulutlar İnşaat, ER BULUTLAR İNŞAAT SANAYİ LTD.ŞTİ olarak 2015 yılı Kurumlar Vergisi üçüncüsü ve 2014 yılı Kurumlar Vergisi dokuzuncusu olmuştu. Vergi rekortmeni ödülü sahibi olan Bulutlar inşaat, yapılan anket ve araştırmalarda da Erzurum’un En İyi 10 İnşaat Firması araştırmasında ilk sıralarda yerini almış bir firma olmanın gururunu yaşıyor.

 

 

 

YENİ PROJELER, YENİ MUTLULUKLAR DEVAM EDİYOR…

 

Erzurum ve İstanbul’da çok sayıda başarılı projeye imza atan Bulutlar İnşaat, son olarak Yıldızkent Asrın Çınar Sitesi, Üniversite kavşağı Botanik Park dönüşüm projesi, eski Kombine bölgesi Orman Bölge Müdürlüğü karşısında yapılan dönüşüm projesi ile sadece konut değil yaşam alanı oluşturma anlayışıyla da binlerce kişinin yaşamına değer katmaya devam ediyor. Erzurum Yıldızkent’te yapılan bina projesinde uygulanan cephe kaplama sistemini ilk kez Erzurum’da uygulayan firma da olan Bulutlar İnşaat, inşaat sektöründe yoluna emin ve güvenilir adımlarla yürümeyi sürdürüyor. Yuva kurmak isteyen vatandaşların İstanbulkapı Cad. Bulutlar Plaza Yakutiye / Erzurum adresine akın ettiği Bulutlar İnşaat, kazandığı kadar Erzurum’a da kazandırmaya devam ederek takdir topluyor.

 

 

 

BULUTLAR KAZANDIKÇA ERZURUM KAZANIYOR…

 

Yüzlerce kişiye iş kapısı olan Bulutlar İnşaat, Erzurum esnafına da kazandırmayı ilke edinen bir kuruluş olarak Erzurum’a önemli bir katma değer sağlıyor.  Sosyal medyada verdiği subliminal mesajlarla da takdir toplayan bir kuruluş olan Bulutlar İnşaat, hayata dair bir mesaj paylaşımında şu ifadeleri kullanıyor:  ‘‘Başını kaldır şimdi telefondan ve evine bak. Kaç penceren var, say hadi. Evinden dışarıya bakan kaç penceren var? Penceresiz ev yok, hepimize bu evleri pencereleriyle birlikte veriyorlar. Kendi evimiz olsun, kira olsun, yahut otel odası... Sana geniş, bana dar; amma illa evlerde bir pencere var. Ustalar camları takıp bırakıyor, gerisi sana kalmış.

 

 

 

‘MUTLULUĞA AÇILAN KAPILARI, MUTLULUKLA AÇIN.’

 

Patiska perdeler mi asacaksın üzerine, yoksa sıkı sıkıya kapatıp evini mi karartacaksın? Güneşin ışık oyunlarını mı izleyeceksin pencereden, yoksa uçuşan tozlara mı kafayı yoracaksın? Şöyle bir açıp soğuk havayı mı alacaksın içeriye misafir gibi, yoksa yağan yağmura mı kızacaksın camlarda iz bırakır diye? Pervazında saksı çiçekleri mi bakacaksın, ya da görmezden mi geleceksin canım pencere pervazlarını? Kuşlar gelir diye ekmek kırıntıları mı ufalayacaksın günlük bir telaşla; yoksa güvercinler gelmesin diye boş cd'ler mi asacaksın boş hir gayretle? Elinde bir bardak çay, dilinde belli belirsiz bir türküyle mi izleyeceksin dünyayı pencereden yoksa hiç kalkmayacak mısın olduğun yerden? Sen karar ver, çünkü bu belirliyor her şeyi. Pencere herkeste var, mühim olan senin nasıl baktığın. Pencereden dışarıya, dışarıdan içeriye nasıl baktığımız... Kendine iyi bak, diyoruz ya birbirimize her fırsatta; bu yetmiyor artık bize. Hayata iyi bak, bu lazım hepimize ...444 4 972…Mutluluğa açılan kapıları, mutlulukla açın. Bulutlar İnşaat’ın sıcacık evlerinde huzurun keyfini çıkaracaksınız.’’

 

 

 

BULUTLAR İNŞAAT HAKKINDA

 

* Bulutlar İnşaat, 20 yıl önce Erzurum’da kurulmuş olan bir aile şirketidir. Faaliyetlerine Kömürcülük sektöründe hizmet vermeye başlamış ve son 10 yıldır İnşaat sektörüne ağırlık vermek sureti ile binlerce konut üretmiş ve tamamını ekonomiye kazandırmıştır.  

 

* Bulutlar İnşaat, kuruluşundan bu yana üstlendiği projeleri zamanında ve sorunsuz olarak sonuçlandırmış olup kazandığı müşteri memnuniyeti ile Erzurum ve İstanbul’da konut sektöründe öncü Firma haline gelmiştir.

* Bulutlar İnşaat’ın bu süreçte edindiği tecrübe ve güvenilirlik şirketi hızla büyümeye yöneltmiş ve daha büyük projelere imza atmak amacı ve isteği, sermayesini ve piyasa kredibilitesinide hızla arttırmayı beraberinde getirmiştir.

* Bulutlar İnşaat, Erzurum’da Modern inşaat kavramını vizyonu haline getirerek kurumsal yapılanmasını en iyi şekilde tamamlamasının ardından Ülkemizdeki gelişen Kentsel Dönüşüm amacına uygun bir şekilde hizmet vermek üzere, Türkiye’nin şuan ki en yoğun dönüşümünün gerçekleştiği İstanbul’un Kadıköy İlçesi, Bağdat Caddesi'nde üç yıl önce faaliyetlerine başlamıştır. Gerekli tanıtım ve sözleşme aşamaları akabinde ilk olarak Şemsettin Günaltay Caddesi Sahrayıcedit mevkiinde ilk binasını başarı ile tamamlamış ve arsa sahiplerine teslimini gerçekleştirmiştir. 

 

* Firma, elde ettiği referanslarından kaynaklı olarak 2016 yılı Aralık ayı içerisinde Ethemefendi Caddesi Değer Bilir Sokak'ta bulunan Uzgören Apartmanı ile Noter Sözleşmesi yapmış ve avantajlı proje çalışmalarına başlamıştır. Şu an Ön Protokolü yapılmış olan ve Kentsel Dönüşüm işlemleri tamamlanmış olan Dicle ve Bıçkı Apartmanları ile de kısa süre içerisinde Noter sözleşmesi yapılması planlanmaktadır.

 

* Bulutlar İnşaat’ın Sermaye ve Kurumsal yapısının güçlü olması, birçok yeni konut projesinin aynı anda inşaa edilebilmesine olanak sağladığından, Firma,  ülkemizin en önemli konularından biri olan Kentsel Dönüşüm Sürecine yoğun bir şekilde katkı ve destek vermeye uzun yıllar devam edecek.

 


 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler