Çiftçinin dikkatine...30 Haziran son gün!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 19.06.2018 14:45:00

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları ve kayıt güncellemelerinin 30 Haziran´da sona ereceğini duyurdu.

 

Çiftçi Kayıt Sistemi ‘ÇKS) başvuruları ve kayıt güncelleme için son gün 30 Haziran. Erzurum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü konuya ilişkin bir duyuru yayımladı. 2018 üretim yılına ilişkin Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları ve kayıt güncellemelerinin 30 Haziran 2018 tarihinde sona ereceğinin altı çizilen duyuruda, şu ifadelere yer verildi:

 

“Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca, 2018 üretim yılına ilişkin Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları ve kayıt güncellemeleri 30 Haziran 2018 tarihinde sona erecek olup, çiftçilerinin konuyla ilgili mağduriyet yaşamamaları için, dosyaların 30.06.2018 tarihi mesai bitimine kadar Bağlı bulundukları ilçe müdürlüklerimize teslim edilmesi gerekmektedir. ÇKS başvurusu olmayan çiftçilerimiz mazot, kimyevi gübre, toprak analizi, yem bitkileri ve prim uygulamaları gibi tarımsal faaliyetlere ilişkin desteklemelerden faydalanamamaktadırlar. Bu nedenle tarımsal desteklemelerden faydalanmak isteyen çiftçilerimiz, bağlı bulundukları İlçe Müdürlüklerimize başvuru yapmaları ve ÇKS bilgilerini 30 Haziran 2018 Tarihine kadar güncellemeleri gerekmektedir. Tüm Çiftçilerimize önemle duyurulur”  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler