Dadaş İş Adamından ABD'ye Sert Tepki

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 19.08.2018 14:30:00
Dadaş iş adamı Nuh Şenol, Türkiye’yi döviz ve kur kıskacına almaya çalışan ABD’ye seslendi.
Dadaş İş Adamından ABD'ye Sert Tepki

RADARHABER / ERZURUM 

 

Cemre Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Şenol, Türkiye’yi döviz ve kur kıskacına almaya çalışan ABD’ye seslendi. Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Şenol, Türkiye’yi döviz ve kur kıskacına almaya çalışan ABD’ye seslendi. Şenol, “ABD’ye her alanda olduğu gibi, turizmde de şokları yaşatacağız” dedi. Nuh Şenol ABD’nin Türkiye’ye uygulamış olduğu ekonomik ambargodan ülkenin güçlü ve istikrarlı ekonomi politikaları sayesinde sadece hafif artçı bir sarsıntı ile geçtiğini belirterek, “Türkiye, ABD’nin döviz ve kur kıskacına karşı sağlam bir duruş ortaya koymuş ve Trump’ın tüm hesaplarını alt-üst etmiştir. ABD’ye birbiri ardına vurduğumuz tokatların ardından turizm sektörü olarak ABD’ye sert bir tokadı da, bizler vuracağız” diye konuştu.

 

''TÜM SEKTÖR CİDDİ ANLAMDA NEFES ALDI''

 

Şenol, özellikle Kurban bayramında Ege, Akdeniz ve Karadeniz bölgesindeki tatil ve turizm tesislerinin doluluk oranlarının yüzde yüzlere ulaştığını belirterek, “Hükümetin uygulamış olduğu ekonomik reformlar sayesinde tüm sektörler ciddi anlamda nefes almıştır. Ülke olarak bu ekonomik ambargo döneminden daha güçlü bir şekilde çıkarak ileriye dönük hamleler gerçekleştireceğiz. Bizler de Cemre Turizm olarak her türlü ekonomik saldırıya rağmen daha istikrarlı adımlarla yatırımlara devam edeceğimizi ve her yıl yükselen çıtamızı daha da yükseklere çekmek için elimizi taşın altına koyacağımızı belirtmek isteriz” dedi. Şu an kış ayı için bölgede ciddi taleplerin ve rezervasyonların yapıldığını, özellikle Erzurum- Kars- Çıldır gölü destinasyonunun Doğu Expressi ile ivme kazandığını vurgulayan Şenol,  bazı günlerin daha şimdiden doluluk oranında yüzde 100’ü yakaladığını sözlerine ekledi.

 

ŞENOL’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI  

 

 

Öte yandan Şenol, açıklamasında Kurban bayramına da değindi. Şenol, “Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allah'tan niyâz eder, Tüm İslâm Alemi'nin Kurban Bayramı'nı tebrik ederiz” dedi. 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler