Dadaşım evleniyor esnaf göbek atıyor!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 30.08.2013 12:17:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'da birçok alanda olduğu gibi beyaz eşya sektöründe de düğün sayısının artmasıyla birlikte hareketli bir döneme girildi. Özellikle düğün sezonuyla birlikte bayilerde buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi gibi ürünlerin satışlarında adeta patlama yaşanıyor. 
Yazın gelmesi ve düğün sezonunun açılmasıyla beyaz eşyadaki satış artışı esnafın yüzünü güldürüyor. Bu durumdan memnun olduğunu dile getiren esnaf Yusuf Kenan Özcan, "Beyaz eşya sektöründeki durgunluk düğün sezonunun gelmesiyle bitti. Beyaz eşya satımında artış var. Damat ve gelin adayları genellikle düğün yapılmadan bir kaç ay önceden gelerek eşyalarını seçiyorlar. Satışlarda yaz aylarında yüzde 15 artış oluyor. Haliyle buda bizi çok memnun ediyor. Kampanyalarımızda oluyor düğünlere özel buda müşteri artışına sebep oluyor. Fiyatlarımızda hiç bir değişiklik yok." dedi.
Klima artışlarının da arttığını belirten Özcan, "Yaz aylarında Erzurum'un çok sıcak olması nedeniyle klima satışlarımızda arttı. Gelen müşterilerimiz özellikle iş yerleri için tercih yapıyor. Beyaz eşyada geçen yıllara göre farklılık göremiyoruz fakat klima fiyatlarında yükselme görüyoruz. Erzurum ve Erzurum insanları bu kadar sıcağa alışık olmadığı için klima satışlarında da artış oluyor." şeklinde konuştu.(İHA)
Etiketler : Erzurum, düğün, eşya, esnaf,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler