Dadaşkent'in DÜZGÜN AVM'si oldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 14.04.2023 16:37:00
Düzgün Market, AVM konseptindeki 23’ncü ve en büyük şubesini Dadaşkent'te açtı.
Dadaşkent'in DÜZGÜN AVM'si oldu

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'un milli sermayedeki gururu Düzgün Market, AVM konseptindeki 23’ncü ve en büyük şubesini Dadaşkent'te açtı. Açılışta konuşan Düzgün Grup Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, “Biz Erzurum’da gece kondu değil, kalıcısıyız” dedi.
Erzurum'un milli sermayedeki gururu Düzgün Market, AVM konseptindeki 23’ncü ve en büyük şubesini Dadaşkent'te açtı. Cuma namazı sonrasında gerçekleştirilen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Ticaret ve Sanai Odası Başkanı Saim Özakalın, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer ile çok sayıda davetli katıldı. 
 
 
''HEDEFİMİZ BİR GÜN DEĞİL HER GÜN DÜZGÜN SLOGANINA LAYIK OLMAK''
 
 
Açılışta il konuşmayı yapan Düzgün Grup Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, “Biz Kavak mahallesinde bakkal olarak atıldığımız ticarette. Bugün 23. Şubemiz olan Dadaşkent Düzgün AVM’yi açmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz ‘Birgün değil her gün Düzgün’ sloganına layık olmak. Düzgün ailesi olarak tüm çalışanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın yarışını veriyoruz” dedi. İskender Düzgün, “Erzurum’da yerel sermayenin ürünü olan Düzgün Marketlerde, vatandaşımızdan duyduğumuz ve en çok mutlu olduğum söz, şu: Vatandaşlar, ilk kez geldikleri marketlerimizden bir daha ayrılmak istemediklerini bize iletiyorlar. Vatandaşın bu görüşü bizim için gurur vesilesi. Onlara layık olmaya çalışıyoruz. ” diye konuştu. Düzgün Marketler Zinci’nin  yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür eden İskender Düzgün, “Erzurum’da Düzgün markası büyüdüyse bunda en büyük pay sahibi Düzgün Marketlerde çalışanlardır. Hepsine teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte İnşallah daha nice şubeler açarız” dedi.
 
 
 
 
ORHAN: DÜZGÜN’ÜN İLÇEMİZE GELMESİNDEN MUTLUYUZ
 
 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Düzgün Grubu’nun Dadaşkent’te Gez köy diye bilinen bölgede AVM açmasından büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Belediye Başkanı Orhan, “Biz üreten bir belediyeyiz. Düzgün Marketler Zincirinin 23. Şubesinin ev sahibi olmak Aziziyeliler, Dadaşkent sakinleri olarak bizim için mutluluk kaynağı. İskender Düzgün, Ömer Düzgün ve Düzgün Grubun tüm fertlerine istihdam ve yatırım için teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
SEKMEN: HEDEF DAHA ÇOK ÜRETMEK, İSTİHDAMA KATKIDA BULUNMAK...
 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, şunları söyledi: “Gelişen, dönüşen ve istihdama yönelik yatırımlar yapan bir belediyeyiz. Düzgün Gruptan, marketçiliğin yanı sıra üretime yönelik yatırım yapmasını da arzu ediyoruz, Erzurum'un marka değerlere ihtiyacı var. Erzurum'da önemli sayıda istihdam sağlayan Düzgün marketler zinciri şehre sağladığı katma değerle bizleri memnun ediyor. Aile şehrin her sosyal meselesinde de taşın altına elini koyuyor. Bu manada kendilerine teşekkür ediyorum." dedi. 
 
 
 
ÖMER DÜZGÜN: ERZURUM’UN YERLİ VE GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ İHTİYACINI KARŞILAYACAK

 

İş insanı Ömer Düzgün ise şunları söyledi. "Bu yeni şubemizde, müşterilerimize daha geniş bir ürün yelpazesi sunacak ve bölgedeki müşterilerimize daha fazla hizmet vermemizi sağlayacak. 50 kişinin istihdam edileceği yeni şubemiz sadece Dadaşkent’in değil, tüm Erzurum’un yerli ve güvenilir alışveriş merkezi ihtiyacını karşılayacak. Müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimini sunmak için modern tasarıma sahip olan şubemiz, bölgenin en büyük yerel market zinciri şubesi olacaktır. Düzgün Marketçilik olarak, müşteri memnuniyeti stratejisini hep ön planda tuttuk. Bu önceliğimiz doğrultusunda sizlere daha yakın olmak için yeni şubeler açmaya devam edeceğiz.''  Konuşmalarının ardından İl Müftüsü Rüstem Can’ın duası eşliğinde kurdela kesimi yapılarak Düzgün AVM’nin açılışı yapıldı. Davetliler ve vatandaşlar, AVM’yi hep birlikte gezdi. ndiirmler sonrası vatandaşlar Düzgün AVM'ye akın etti.  

 

 

 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler