Düzgün Marketler 16. Şubesini açıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 12.08.2018 16:32:00
Düzgün Marketler Grubu, 16. şubesini Gez Mahallesi Bulutlar Sitesi altında açıyor.
Düzgün Marketler 16. Şubesini açıyor

Sinan AYDIN'ın Haberi...
 
 
RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'un yerli sermayedeki gururu Düzgün Marketler Grubu, 16. şubesini Gez Mahallesi Bulutlar Sitesi altında açıyor. Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, 16 Ağustos Perşembe günü saat 13.00'da yapılacak olan açılış törenine tüm Erzurumluları davet etti.  
 
 
DÜZGÜN MARKETLERİN BAŞARI HİKAYESİ
 
Ticari hayatına 1962 yılında Dikmen Bakkaliyesi, Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün yönetiminde 1987 yılında Erzurum Palandöken semtinde Yenişehir Gıda, 1997 yılında ise Palandöken semtinde 2. Marketlerde Düzgün Market adı altında ilk şubesi ile hizmete başlayan Düzgün marketçilik, Cumartesi günü açacağı 15. şubesiyle sektöründe büyümeye devam ediyor.
1998 yılında Kayak Yolu, 2001 yılında Hacı Ahmet Baba şubesi, 2006 yılında Solakzade mahallesinde önemli bir atılımla 3000 metrekare üzerine kurulu alanda Düzgün Alışveriş Merkezini hizmete girdi.
 
 
Erzurum’da hangi semtlerde Düzgün var?
 
 
Gez mahallesinde açacağı yeni yeri ile 16 şubeye ulaşan Düzgün Market, Solakzade AVM, Bölge Eğitim, Şükrüpaşa, Üniversite, Kayakyolu (3 Şube), Yıldızkent (2 Şube), Çaykara, Hacı Ahmet Baba, 2. Marketler, Hilalakent AVM, Dadaşkent ve 1. Organize Sanayi Bölgesi'inde şubeleri bulunuyor. Kaliteden ödün vermeden sınırsız müşteri memnuniyeti sloganı ile kısa zamanda bölge ve bölge dışından gelen müşterilerin tercih ettiği bir alışveriş noktası olarak Düzgün Market, açacağı 16. Şubesiyle Erzurum ve Erzurumlulara hizmet etmeye devam ediyor.
 

Düzgün Market sebze, meyve, şarküteri, taze ve kuru gıdalar, temizlik, kişisel bakım, bay, bayan ve çocuk giyim, oto aksesuar ve züccaciye reyonlarıyla sektörel gelişmeler ışığında kendisini sürekli yenileyen kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştıran ve sonrasında verilen hizmetle farkını ortaya koyan ‘müşteri daima haklıdır’ prensibini fiili olarak uygulayan, kaliteli hizmeti esas alan güçlü bir kurum olmuştur.  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler