Düzgün Marketler 16. Şubesini Açtı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 16.08.2018 14:50:00
Düzgün Marketler Grubu, 16. şubesini Gez Mahallesi Bulutlar Sitesi altında açtı.
Düzgün Marketler 16. Şubesini Açtı

 

Sinan AYDIN'ın Haberi...


RADARHABER / ERZURUM  

Erzurum'un yerli sermayedeki gururu Düzgün Marketler Grubu, 16. şubesini Gez Mahallesi Bulutlar Sitesi altında açtı. Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İskender Düzgün ve Düzgün Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan Düzgün Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, “ABD dolar oyunlarıyla Türkiye ye bir şey kaybettiremeyecek. Türkiye’nin bu kadar basit oyunlarla yıkılamayacağını, dolar bu seviyedeyken açtığımız 16. şubeyle herkese göstermiş olduk” dedi. Daha sonra söz alan Düzgün Marketlerin Kurucusu İskender Düzgün ise, Erzurum’a yatırım yapmaya devam ettikleri için mutlu ve gururlu olduklarını, 16. Şubede de 30 kişinin istihdam edilmesi ile toplam sayının 250’ye çıktığını, hedeflerinin çalışan sayısını binin üzerine çıkarmak olduğu belirtti. Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de kısa bir konuşma yaparak Düzgün Market Gurubu’na yatırımlarına devam ettiği için teşekkür edip bol kazançlar temennisinde bulundular. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek Düzgün Marketler zincirinin 16. Şubesi vatandaşların hizmetine sunuldu. Açılışa büyük ilgi gösteren Erzurumlular, kurdele kesimi sonrası alışveriş yaparak indirimlerden yararlanmak için kasalarda kuyruğa girdiler.

 

 

DÜZGÜN MARKETLERİN BAŞARI HİKAYESİ

 

Ticari hayatına 1962 yılında Dikmen Bakkaliyesi, Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün yönetiminde 1987 yılında Erzurum Palandöken semtinde Yenişehir Gıda, 1997 yılında ise Palandöken semtinde 2. Marketlerde Düzgün Market adı altında ilk şubesi ile hizmete başlayan Düzgün marketçilik, bugün açtığı 16. şubesiyle sektöründe büyümeye devam ediyor. 1998 yılında Kayak Yolu, 2001 yılında Hacı Ahmet Baba şubesi, 2006 yılında Solakzade mahallesinde önemli bir atılımla 3000 metrekare üzerine kurulu alanda Düzgün Alışveriş Merkezini hizmete girdi.

 

,

 

ERZURUM’DA HANGİ SEMTLERDE DÜZGÜN VAR?

 

Gez mahallesinde açtığı yeni işletmesi 16 şubeye ulaşan Düzgün Market, Solakzade AVM, Bölge Eğitim, Şükrüpaşa, Üniversite, Kayakyolu (3 Şube), Yıldızkent (2 Şube), Çaykara, Hacı Ahmet Baba, 2. Marketler, Hilalakent AVM, Dadaşkent ve 1. Organize Sanayi Bölgesi'inde şubeleri bulunuyor. Kaliteden ödün vermeden sınırsız müşteri memnuniyeti sloganı ile kısa zamanda bölge ve bölge dışından gelen müşterilerin tercih ettiği bir alışveriş noktası olan Düzgün Marketler, Erzurum ve Erzurumlulara hizmet etmeye devam ediyor. Düzgün Market sebze, meyve, şarküteri, taze ve kuru gıdalar, temizlik, kişisel bakım, bay, bayan ve çocuk giyim, oto aksesuar ve züccaciye reyonlarıyla sektörel gelişmeler ışığında kendisini sürekli yenileyen kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştıran ve sonrasında verilen hizmetle farkını ortaya koyan ‘müşteri daima haklıdır’ prensibini fiili olarak uygulayan, kaliteli hizmeti esas alan güçlü bir kurum olarak tanınıyor.

 

 

   

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler