Erzurum OGM'nin tomrukları kapış kapış gidiyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 19.05.2021 22:16:00
2. Sınıf Sarıçam Tomruk 1.311 TL/M3 ve 3. Sınıf Sarıçam Tomruk 1.033 TL/M3 fiyata satıldı.
Erzurum OGM'nin tomrukları kapış kapış gidiyor

Sinan AYDIN'ın haberi...
 
 
RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü'nün kaliteli ve sınıf emval üretimi artıkça, müşteri memnuniyeti ile birlikte olumlu sonuçlar veriyor! 09.04.2021 tarihinde Şenkaya Orman İşletme Müdürlüğünde yapılan açık artırmalı e-ihale satışında, 2. Sınıf Sarıçam Tomruk 1.311 TL/M3 ve 3. Sınıf Sarıçam Tomruk 1.033 TL/M3 fiyata satıldı. 
 
 
OGM TÜRKİYE ORMAN ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNDE ÖNCÜL KONUMDA 
 
 
Türkiye’de, toplumun odun ve odun dışı orman ürünlerine olan ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan ve bu faaliyetlerini sürekli olarak gerçekleştiren Devlet Orman İşletmeleri (DOİ) odun hammaddesi üretiminin en önemli arz kaynağı durumundadır. Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde işletmecilik faaliyetlerini sürdüren DOİ, yakın zamana kadar piyasada odun üretimini büyük oranda karşılarken, günümüzde ithalatçı firmaların piyasaya mal temin etmesiyle birlikte rekabet etme, kaliteli üretim, maliyet vb. konularda darboğazlarla karşı karşıya kalmıştır. 
 
 
ERZURUM OGM'NİN KALİTELİ TOMRUKLARI KAPIŞ KAPIİ GİDİYOR
 
 
Türkiye orman ürünleri sektöründe öncül konumunu devam ettiren OGM, monopol olmanın avantajıyla sahip olduğu müşterilerin taleplerini de dikkate alıyor. Bu kapsamda Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü'nün kaliteli ve sınıf emval üretimi artıkça, müşteri memnuniyeti ile birlikte olumlu sonuçlar da veriyor. Tomruklarda iyi fiyata kapış kapış satılıyor. Geçtiğimiz hafta 09.04.2021 tarihinde Şenkaya Orman İşletme Müdürlüğünde yapılan açık artırmalı e-ihale satışında, 2. Sınıf Sarıçam Tomruk 1.311 TL/M3 ve 3. Sınıf Sarıçam Tomruk 1.033 TL/M3 fiyata satıldı. Bu satış rakamının piyasa fiyatlarına göre çok çok iyi olduğu belirtiliyor. 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler