
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum'da Cazibe Merkezi İrtibat Bürosu açılıyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EKONOMİ Haberleri | 03.11.2016 18:34:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Kalkınma Bakanlığı'nın 4.Bölge Cazibe Merkezi İrtibat Bürosu 5 Kasım Cumartesi günü bölge merkezi olan Erzurum'da hizmete açılacak. Başbakan Binali Yıldırım'ın Doğu ve Güneydoğu'da 23 şehrin cazibe merkezi ilan edileceği açıklamasının ardından merkezi Erzurum olan, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane illerinin de temsil edildiği 4.Bölge Cazibe Merkezi İrtibat Bürosu 5 Kasım Cumartesi günü Erzurum'da açılacak. Açılışını Maliye Bakanı Naci Ağbal, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun’un gerçekleştireceği İrtibat Bürosu, Özellikle; Kış Turizmi, Seracılık ve Doğal Taş İşlemeciliği konularında hizmet verecek. Danışmanlık Hizmeti Desteği, Bedelsiz Yatırım Yeri Tahsisi, Anahtar Teslim Fabrika Yapım Desteği, Sıfır Faizli Yatırım Kredisi Desteği ve İşletme Kredisi Desteğinin de sağlanacağı İrtibat Bürosunda; bölgede ki beş ana sorun olan işsizlik, düşük gelişmişlik, düşük ihracat, yüksek göç oranı ve mülteci sorununun çözülmesi de hedefleniyor.
Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan ve Büyükşehir Belediyesi, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nden oluşan Cazibe Merkezi İrtibat Bürosu’nun açılış töreninin ardından, Erzurum Polat Resort Otel’de “Cazibe Merkezleri Programı Tanıtım ve İstişare Toplantısı” gerçekleştirilecek.
En Son Haberler
-
Başkan Düzgün TPF Akademisi’nin hedeflerini anlattı TPF Başkanı Düzgün, Perakende Zirvesi’nin vizyonunu anlattı.
-
Erzurum'un yüz akı firmaları belli oldu Erzurum Defterdarlığı 2024 yılı kurumlar vergisi rekortmenlerini yayınladı.
-
Perakende zirvesi sona erdi! Sektör ortak akılda buluştu İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen organizasyon tam not aldı.
-
Perakendeciler zirvesinden müjde: Akademi geliyor TPF “Perakendeciler Zirvesi 2025” Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi.
-
Elmalı’dan Erzurum Ağır Bakım Fabrikası serzenişi ’Erzurum Ağır Bakım eski parlak günlerine dönebilse, işsizlik konusunu başka boyutta konuşur olurduk’
-
Aca Termal Otel gün sayıyor Şehrin sağlık turizmi potansiyelini canlandıracak, Erzurum’un cazibe merkezi haline gelmesine büyük katkı sunacak…
-
Ömer Düzgün güven tazeledi PERDER'in 8’nci olağan genel kurulunda başkanlığa bir kez daha Ömer Düzgün seçildi.
-
ER-KAL Grup’tan Erzurum'a dev yatırım 4 milyon dolara Doğu'nun en büyük metal ürünleri ve çelik kapı fabrikası...
-
Yeni başkan Aykut Özbek oldu Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, yeni başkanını seçti.
-
Yakutiye Belediyesi’nde sözleşme sevinci Yakutiye Belediyesi ile Hizmet İş Sendikesı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.