Erzurum'da market eğitimleri!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 13.06.2013 20:38:00
Marketing Türkiye Platformu “Marketing Anadolu Mektepleri Eğitimleri” ile Anadolu girişimcilerine markalaşma yolunu açmaya devam ediyor.
Erzurum'da market eğitimleri!

RADARHABER / ERZURUM 
Marketing Türkiye Platformu “Marketing Anadolu Mektepleri Eğitimleri” ile Anadolu girişimcilerine markalaşma yolunu açmaya devam ediyor. Marketing Türkiye ve Marketing Management İnstitute (MMI) işbirliği ile hayata geçirilen “Marketin Anadolu Mektepleri Eğitimleri”nde dünya çapındaki markaları temsil eden uzmanlar yerel işletmecilerle buluşuyor.

"MARKA OLMA İNCELİKLERİ"

Mektep eğitimlerinin temel başlıkları arasında marka olmanın gerekleri, marka stratejisi, markanın ürünün üzerine nasıl bir katma değer sağladığı konusunda Türkiye ve dünyadan örneklerin paylaşılması ve gelişen Türkiye’de marka olma incelikleri yer alıyor. Polat Renaissance Otelde düzenlenen eğitim programına ilgi oldukça yoğun oldu. Marka Danışmanı Yunus Baran tarafından “Geleceğinizi şekillendirin, Markalaşın” başlıklı sunumun ardından Yüzyıllık Markalar Derneği Genel Sekreteri Asude Alkaylı “Yüzyıllık Markalar”, Locak Time Genel Müdürü Arzu Küfündür, Arvak Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tezcan ve Ströer Kentvizyon Erzurum Şube Müdürü Işıl Altun tarafından Etkili Reklam ve Efektif Medya Kullanımı, Anadolu’da tüketiciye ulaşmanın en etkili yolu: Açık hava, TV, Basın, İnternet, Radyo, Doğrudan pazarlama ve diğer satışı artıran iletişim disiplini, PepsiCo Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Didem Şinik tarafından Küresel Marka Nasıl Yerelleşir, Ünilever Zincir Mağazalar Batı Bölge Geliştirme Müdürü Rıza Güllüoğlu Büyük Oluşumların Sürdürülebilir Hedefleri ve Project House Marka Yönetimi Direktörü Burçak Arzova tarafından Yerelde dijital dünya markalaşma süreci için hangi fırsatları sunuyor, Dijital dünyada markalaşma sürecini başarıya tamamlamak için iletişim karması ve değer zinciri nasıl olmalıdır? Başarılı vaka analizleri konularında sunumlar gerçekleştirdiler. 

Etiketler : Market, eğitim, platform,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler