
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum'da yabancı sermayeli şirket sayısı...
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm EKONOMİ Haberleri | 25.12.2018 19:29:00 |
.jpg)
Mahmut AKDAĞ'ın haberi...
RADARHABER / ERZURUM
TOBB 2018 eylül dönemi iller yabancı sermayeli şirket sayıları dağılımını paylaştı. Yabancı sermayeli 2 anonim şirketin faaliyet verdiği Erzurum´da yabancı sermayeli limited şirket sayısı 6´ya yükseldi.
TOBB 2018 eylül dönemi iller yabancı sermayeli şirket sayıları dağılımını paylaştı. Yabancı sermayeli 2 anonim şirketin faaliyet verdiği Erzurum´da yabancı sermayeli limited şirket sayısı 6´ya yükseldi.
TOBB ERZURUM YABANCI SERMAYELİ ŞİRKET VERİLERİ
Erzurum´da ekonomik faaliyet veren yabancı sermayeli şirket sayısı 8´e ulaştı. İlde yabancı sermayeli 2 anonim, 6´da limited şirket bulunduğu bildirildi. Anonim şirket sermaye toplamı 250 bin TL, limited şirket sermaye toplamı ise 610 bin TL olarak kaydedildi. Ortak olunan şirketlerdeki ülke sermaye toplamı ise anonim şirketlerde 317 bin, limited şirketlerde ise 427 bin TL olarak açıklandı.
BÖLGE YABANCI SERMAYELİ ANONİM ŞİRKET DAĞILIMI
Doğu Anadolu Bölgesindeki üç ilde 4 yabancı sermayeli anonim şirket faaliyet veriyor. Bölgede Erzurum 2 şirketle ilk sırayı alırken, Malatya ve Elazığ´da ise 1 yabancı sermayeli anonim şirket bulunuyor.4 Anonim şirket sermaye toplamı 1.3 milyon, ortak olunan şirketlerdeki ülke sermaye toplamı ise 1.1 milyon TL. Erzurum´un bölge toplamında yabancı sermayeli anonim şirket payı yüzde 50, sermaye payı ise 19.23´e ulaşıyor.
BÖLGE YABANCI SERMAYELİ LİMİTED ŞİRKET DAĞILIMI
Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan 12 ilde toplam 68 yabancı sermayeli limited şirket bulunuyor. 68 şirketin sermaye toplamı 32,1 milyon, ortak olunan şirketlerdeki ülke sermaye toplamı ise 28,3 milyon TL´ye ulaştı. Bölgede yabancı sermayeli şirket sayısı yüksekliği bakımından 28 şirketle Van ilk sırayı alırken, bu ili 11 şirketle Malatya, 6 şirketle Erzurum, 5 şirketle Iğdır ve Elazığ, 4 şirketle Hakkari, 2 şirketle Kars, Erzincan ve Ağrı, 1 şirketle Ardahan, Tunceli ve Bingöl takip ediyor. Erzurum´un bölgedeki yabancı sermayeli limited şirket toplamı içindeki payı yüzde 8,16, sermaye payı yüzde 1,89, ortak olunan şirketlerdeki ülke payı ise yüzde 1,50´lik dilim oluşturuyor.
En Son Haberler
-
Lütfü Yücelik ve ekibinden 2525 bilet desteği
Seçim çalışmalarını sürdüren Yücelik ve ekibi, Erzurumspor taraftarına bilet desteği sağladı.
-
Hisarcıklıoğlu’ndan Saim Özakalın’a övgü
Hisarcıklıoğu'ndan Özakalın'a övgü: "Bilgisinden ve tecrübesinden bizzat istifade ediyorum"
-
MNG AVM Cihan Grup’la vizyon büyüttü
MNG AVM’de yenilenme ve dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
-
ETSO Başkanı Saim Özakalın yeniden aday oldu
Başkan Özakalın, "Başladığımız işi yarım bırakmayız" diyerek yeniden adaylığını açıkladı.
-
Ömer Düzgün’den ekonomi ve üretim mesaj
Başkan Düzgün, üreticiden tüketiciye uzanan güçlü bir değer zincirinin önemine dikkat çekti.
-
Lütfü Yücelik Seçim İrtibat Ofisi açıldı
ETSO Başkan Adayı Lütfü Yücelik'in seçim irtibat ofisi, yoğun katılımla açıldı.
-
Lütfü Yücelik gümbür gümbür geliyor
Yücelik, gençlerin yönetimde söz sahibi olacağı bir anlayışı hayata geçireceklerini kaydetti.
-
Başkan Düzgün’den Yücelik'e güçlü destek
Başkan Ömer Düzgün, adaylığını açıklayan Lütfü Yücelik'e destek vererek dengeleri değiştirdi.
-
Havalimanı 103 bin yolcuya hizmet verdi
Erzurum Havalimanı’nın Temmuz ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı
-
Tüketici ve çalışan pazar tatilinde birleşti
TPF araştırdı, Tüketici ve çalışan pazar tatilinde birleşti. Başkan Düzgün: Perakende Geçici İş Olmaktan Çıkmalı




