Erzurum'un Dünya Markası Şirketi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 11.12.2013 17:57:00
Erzurum’da 2001 yılında kurulan Yavilioğlu Reklam Hizmetleri Şirketi, kısa sürede adını dünya ya duyurmayı başardı.
Erzurum'un Dünya Markası Şirketi

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum’da 2001 yılında kurulan Yavilioğlu Reklam Hizmetleri Limited Şirketi, kısa sürede adını dünya ya duyurmayı başardı. YönTime markası ile mimari yönlendirme sistemleri üreten Yavilioğlu, üretimini Erzurum’da yaparak, 20’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Yavilioğlu Reklam Hizmetleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavilioğlu, “Erzurum’un adını dünyaya duyurduk. Hedefimiz daha da büyümek.” dedi. Mimari yönlendirme sistemleri üreten Yavilioğlu Reklam Hizmetleri Ltd. Şti., Erzurum’da ürettiği ürünleri çoğu Avrupa ülkesi 20 ülkeye ihraç ediyor. Her yıl katıldığı fuarlarda Erzurum’u dünyaya tanıtan Yavilioğlu Reklam Hizmetleri Ltd. Şti., YönTime markasıyla yabancı sanayicileri Türkiye’ye ve Erzurum’a hayran bırakıyor. 2001 yılında Erzurum’da kurulan Yavilioğlu Reklam Hizmetleri Ltd. Şti., kısa sürede imalata başlayarak mimari yönlendirme sistemlerini teknolojik olarak üretmeyi başardı. Şu an 30 olan çalışan sayısını yeni yatırımı ile 100’e çıkarmayı hedefleyen Yavilioğlu Reklam Hizmetleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavilioğlu, hedeflerinin emin adımlarla ilerlemek ve başarılarını tüm dünyaya yaymak olduğunu söyledi.

 
YENİ YATIRIM
Erzurum 1.Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni bir yatırım yaptıklarını söyleyen Yavilioğlu Reklam Hizmetleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavilioğlu, 4 bin 500 metrekare kapalı alanı olan bir fabrika kurduklarını belirtti. 2014 yılının ilk aylarında fabrikayı faaliyete geçirmeyi hedeflediklerini kaydeden Ahmet Yavilioğlu, ‘Bu fabrikamız üretimi geçtiğinde 100’e yakın çalışanımız olacak. Fabrikayı 4 milyon liraya mal ediyoruz. Yeni fabrikamızda son sistem makine parkuru ile üretimini katlayarak artıracak ve ihracatımızı yükselteceğiz. YönTime markasıyla geliştirdiğimiz ürünleri yurtiçi ve yurt dışı piyasasında tanıtmaya başlayacağız. İngiltere, Danimarka, Hollanda, Romanya, Fransa ve Almanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde satış temsilcilikleri oluşturuyoruz’dedi.

DÜNYACA ÜNLÜ FUARLARA KATILIM
Türkiye’de birçok başarılı projeye imza attıklarını kaydeden Yavilioğlu Reklam Hizmetleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavilioğlu, yurt dışında özellikle Avrupa ülkelerinde de birçok başarılı projeyi yürütmeye devam ettiklerini belirtti. Katıldıkları yurtdışı fuarlarında büyük başarı elde ettiklerini ileri süren Ahmet Yavilioğlu,’ Yurtiçinde TÜYAP’ta düzenlenen Sign Açık Hava Reklamcılık Fuarı’na 2008 yılından beri, CNR ‘de düzenlenen Adex Reklam Fuarı’na, Promosyon Fuarı’na, EXPOMED Medikal Fuarı-İstanbul ve Uluslararası Yapı Fuarı’na 2010 yılından beri, Wateco Kent Fuarı’na ise 2011 yılından beri aralıksız katılıyoruz. Yurt dışında ise Almanya’nın Hamburg kentinde 2010 yılında düzenlenen FESPA Fuarı’na, İstanbul’da düzenlenen FESPA-2013 Fuarına, 2012 yılında Bakü Türk İhraç Ürünleri Fuarı ve Erbil Reklam Fuarı’na, 2013 yılında ise Dubai Reklam Fuarı’na, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından Irak’ta düzenlenen fuara katıldık. Almanya’nın Hamburg kentindeki fuara Türkiye’den yalnız 5 firma katıldı ve biz bu 5’in içindeydik. Ülkemizi ve kentimizi tanıtmaktan guru duyduk’ diye konuştu.

 
ERZURUM FİRMASI OLDUĞUMUZA İNANMIYORLAR
Yurt dışında katıldıkları fuarlarda Türkiye’den ve Erzurum’dan gittiklerine yabancıları inandıramadıklarını söyleyen Ahmet Yavilioğlu, ”Avrupalılar bu üretimleri Türkiye’nin doğusunda bir kentte üretildiğine inanmıyorlar. Hayret ediyorlar. Gelip Erzurum’da fabrikamızı görmek istiyorlar ama yeni yatırımımız tamamlanmadığı için henüz bu tekliflerini kabul edemiyoruz.” dedi.
 
KAZANDIĞIMIZI ERZURUM’A YATIRIYORUZ
Kazandıkları parayı Erzurum’a yatırdıklarını söyleyen Ahmet Yavilioğlu,”Bu memlekette doğduk, burada kazandık, şimdi buraya tekrar yatırım yapıyoruz. Vergimizi de memleketimize ödüyoruz. Şirketimiz, müşteri odaklı hizmetleri, yenilikçi tasarımları, insana ve çevreye duyarlılığı, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmesi, kaliteyi ve görsel zenginliği ön planda tutması, kazanımlarını kendi bölgesinde yatırımlara dönüştürmesi, bölgesine hizmet etmeyi, istihdam sağlamayı ana hedefi olarak benimsemiştir.” diye konuştu.

 

Etiketler : Erzurum, reklam, dünya, ihracat,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler