Esnafa ayrıcalıklı kredi için imzalar atıldı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 22.02.2024 15:17:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) ile Şekerbank arasında ‘Kapımız Esnafa Açık-TESK İş birliği’ protokolü imzalandı. Erzurum’da esnaf ve sanatkarların Şekerbank’ın ürün ve hizmetlerinden avantajlı yararlanması için protokol hazırlandı. ESOB Başkanı Rasim Fırat ile Şekerbank Erzurum Şube Müdürü Osman Zengin’in imzaladığı ‘Kapımız Esnafa Açık - TESK İş birliği’ kapsamında kredisi uygun görülen firmalar bankaca belirlenen şartlar dahilinde 36 aya varan vade, 3 ay ana para ödemesiz seçeneği ile birlikte aylık eşit taksit ödemeli taksitli ticari kullanabilecekler.
Ayrıca 6 - 36 ay arası uygulanacak Taksitli Ticari Kredi (TKK) aylık faiz oranı bankanın liste faiz oranları üzerinden indirimli olacak. Bununla birlikte protokol tarihi süresince kullandırılan kredilerle kredi vadesi boyunca EFT, Havale ve FAST ücreti alınmayacak. Bu arada esnaf ve sanatkarlara 25 yapraklıya kadar çek karnesi protokol süresince oda üyelerine ücretsiz sunulacak ve ilk 6 ay düzenli ödeme yapan esnaflara bir ay öteleme fırsatı sunulacak.
Oda üyelerine özel POS fiyatlandırmasının da düşünüldüğü protokol ve kredilerle ilgili olarak esnaf ve sanatkârlar Şekerbank Erzurum Şube Müdürlüğü ile görüşebilecek. Kent ekonomisinin bel kemiği olan esnaf ve sanatkarlara bir nebze de olsa nefes aldırmak için zaman zaman çeşitli bankalar ile protokol imzaladıklarını belirten ESOB Başkanı Rasim Fırat, “Bu anlamda Şekerbank ile de protokol imzaladık. Esnaf ve sanatkarlarımız ihtiyaç duymaları halinde kendilerine uygun avantajlı kredilerden yararlanabilecekler” dedi.
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler