
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
ETSO ve Yücelik'ten depremzedelere yardım
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EKONOMİ Haberleri | 29.01.2020 08:01:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde zarar gören vatandaşlar için ünlü televizyon sunucusu Acun Ilıcalı’nın başlattığı kampanyaya 300 Bin lira ile destek verdiklerini açıkladı. TV8’de canlı olarak yayınlanan kampanyaya telefonla bağlanan ETSO ve Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, ETSO adına 200 Bin, Aşkale Çimento adına da 100 Bin lira ile kampanyaya destek vereceklerini söyledi. Bugün itibarıyla toplam 73 milyon lira yardım toplanan programda Acun Ilıcalı ile yaptığı görüşmede, deprem felaketinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Yücelik, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diledi. Depremin yaralarının sarılması için bütün Türkiye’nin ele ele verip gönül birliği içinde yardıma koştuğunu dile getiren Yücelik şunları söyledi; “Kim hangi düşüncede olursa olsun, dünya görüşü ne olursa olsun hiç farketmiyor ve zorda olanın, darda kalanın imdadına yetişiyor. Böyle zor günlerde Türk Milleti’nin asaletine bütün dünya şahit oluyor. Biz de Elazığ ve Malatya’da depremden zarar gören insanlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için bu kampanyaya katkıda bulunmak istedik. Devletimiz ve milletimiz bütün imkanlarıyla en kısa sürede depremzede vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderecek güçtedir.”
Acun Ilıcalı’ya duyarlılığından dolayı teşekkür eden Başkan Yücelik, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası olarak depremzedeler için başlattıkları nakdi yardım kampanyasının da devam ettiğini belirterek, yardımda bulunmak isteyenlerin, TR84 0001 2009 3420 0010 2613 28 Halkbank İBAN hesabına yardımda bulunabileceklerini ifade etti.
En Son Haberler
-
Ömer Düzgün güven tazeledi PERDER'in 8’nci olağan genel kurulunda başkanlığa bir kez daha Ömer Düzgün seçildi.
-
ER-KAL Grup’tan Erzurum'a dev yatırım 4 milyon dolara Doğu'nun en büyük metal ürünleri ve çelik kapı fabrikası...
-
Yeni başkan Aykut Özbek oldu Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, yeni başkanını seçti.
-
Yakutiye Belediyesi’nde sözleşme sevinci Yakutiye Belediyesi ile Hizmet İş Sendikesı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
-
Düzgün Market'in 24'üncü şubesi açıldı Düzgün Marketler Zinciri’nin 24’ncü halkası Dadaşken'te yoğun katılımla açıldı.
-
Düzgün Marketler 24. Şubesini Dadaşkent'te Açıyor Düzgün Marketler, Erzurumlulara hizmet etmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor.
-
Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, ETSO’ya dava açtı.. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, İdare Mahkemesi’ne başvurdu.
-
'Aşkale Akademi' ücretsiz kullanıma açılıyor Aşkale Çimento, Aşkale Akademi adlı yeni projesini büyük bir tanıtımla hizmete açtı.
-
Avukat Elmalı’dan öğrencilere ulaşım desteği Bin 225 öğrenciye ulaşım desteği sözü veren Av. Ebubekir Elmalı ilk ay yüklemelerini yaptı
-
Ömer Düzgün: Tağşişli ürün marketlerimize giremez! Başkan Düzgün: Tağşişli ürünlerin raflarda yer almaması için tedbirleri aldık.