Hanımlar çarşısında ihale heyecanı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 14.08.2013 12:25:00
Palandöken Belediyesi'nin sosyal projelerden birisi olan Hanımlar Çarşısında bulunan 21 iş yeri,ihaleye çıkarıyor.
Hanımlar çarşısında ihale heyecanı!

RADARHABER / ERZURUM
Palandöken Belediyesi'nin Kadınlara yönelik başlattığı sosyal projelerden birisi olan ve kadınların sosyal hayat içinde daha aktif rol almasını amaçlayan Hanımlar Çarşısı içerisin de yer alan 21 iş yerini ihaleye çıkarıyor. 
 
ERZURUM'DA BİR İLK
Palandöken İlçesine Erzurum’da bir ilk ve çok özel bir çarşı inşa ettiklerin söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Hanımlara çok özel bir çarşı inşa ettik. Her zaman yaptığımız gibi bu çarşı da Erzurum da bir ilk oldu. Yıldızkent Bölgemiz de geçmiş yıllar da yapılan fakat hiçbir zaman kullanılmayan bu pazar yerine düşündüğümüz “Hanımlar Çarşısı” projesini 1 milyon 338 bin TL öz kaynaklarımızla hayata geçirdik. Nene Hatun Hanımlar Çarşımız kapalı alan 2 bin 500 metrekare içerisin de 21 iş yeri, havuz, dinlenme alanı, kafeterya, yönetim odası gibi bir alışveriş merkezinin de bulanan tüm aktiviteler bu çarşıda yer alıyor.
 
15 AĞUSTOS'TA İHALE VAR
Hanımlar Çarşısını çevre düzenlemesi de oto park, mini futbol ve basketbol sahası, çocuk oyun gurupları ve dinlenme alanları ile dizayn edilecek. Hanımlar Çarşısı 15 Ağustos Perşembe günü saat 14:00’de belediyemizin encümen salonu da 21 iş yerimiz kiralama ihalesi yapılacak. Bu ihaleye tüm Erzurumlu hanımları davet ediyorum. İhale ile ilgili tüm şartlar ve detaylar www.palandokenbel.tr adresin den ulaşabilirsiniz. Daha şimdiden ilçemize ve şehrimize bir ilk olacak olan bu hizmetimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.21 işyeri için kiralama ihalesi yapılacak. 
Etiketler : Erzurum, çarşı, kadınlar, proje,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler